Supreme dropt nieuwe zonnebrillencollectie

CREDITS: Supreme

De zonovergoten maanden zijn eindelijk aangebroken. De overhemden kunnen dus weer van de zolder worden afgehaald, en de zonnebril kan weer opgepoetst worden.

Of je kan gewoon een nieuwe bestellen. Supreme heeft namelijk haar zonnebrillencollectie voor 2024 gedropt, en die zijn keihard.

Dutch is ‘leader of the pack’ tijdens nieuwe zonnebrillencollectie van Supreme

De nieuwe zonnebrillencollectie krijgt maar liefst vier verschillende stijlen waarmee je je ogen tijdens de zonnige maanden beschermt. De Dutch, Cleo, Fuse en Avon vormen het kwartet die vervaardigd zijn in Italië. Daarbij is de Dutch de leider van de roedel dit jaar, met tinten bestaande uit groen, wit en zwart. Daarnaast komt deze zonnebril met een bredere brug voor een gemakkelijke pasvorm en zijn de pootjes uiteraard branded.

Een schildpaddenzonnebril en een ode aan racen

De Cleo krijgt op haar beurt weer een vintage look in verschillende kleuren. Wij zijn vooral fan van de transparant grijze bril, terwijl de Cleo in schildpaddenpatroon, zwart en marineblauw ons ook zeker naar het puntje van de stoel brengen. De branding van Supreme prijkt aan de zijkant van de zonnebril in een zilveren kleur, terwijl het boxlogo weer aan de binnenzijde te vinden is. De Fuse haalt haar inspiratie uit de racingwereld, met dunne monturen in blauw, grijs en zwart die gecombineerd worden met lenzen in zwart, reflecterend paars en reflecterend oranje.

Supreme bijft experimenteren met kleuren

Last but not least dient de Avon als Supreme’s interpretatie van het wayfarer-silhouet. Hierom krijgt het model half-transparante monturen in wederom verschillende kleuren. Het zou Supreme niet zijn als er niet werd geëxperimenteerd met kleuren. Ditmaal is er keuze tussen groen, het schildpaddenpatroon, effen zwart of een kanariegele kleur. De branding komt bij de Avon in het goud, wat wij persoonlijk het dikst vinden bij deze zonnebrillen.

De nieuwe zonnebrillencollectie van Supreme is ondertussen wereldwijd beschikbaar via de officiële website.

Source: