Supreme en Dr. Martens leggen iconische 1461 3-Eye Shoe opnieuw op de tekentafel

CREDITS: Supreme

Water is nat, gras is groen en Supreme heeft weer een nieuwe samenwerking aangekondigd. Het is ondertussen een wekelijks ritueel geworden.

Gelukkig betekent dat niet dat wij er verveeld van raken. Integendeel zelfs, want met de nieuwe Supreme en Dr. Martens samenwerking kunnen wij weer even vooruit. Tot volgende week bijvoorbeeld.

Supreme & Dr. Martens leggen iconische schoen opnieuw op de tekentafel

Voor de lente maakt het streetwear duo zich op voor een langverwachte return waarbij ze opnieuw trakteren met nieuwe schoenen. Deze keer hebben ze de iconische 1461 3-Eye Shoe opnieuw op de tekentafel gelegd. En met succes. Het doorgaans glanzende leer is opnieuw geconstrueerd en herschapen met een iriserende gloed. De eerste keer dat je de schoen draagt is deze gloed nog niet meteen zichtbaar, maar hoe vaker je de vernieuwde 1461 3-Eye Shoe omstrikt, hoe beter je het ziet. Hij wordt dus beter met de tijd. Like a fine wine.

Details van de vernieuwde 1461 3-Eye Shoe

De eerste versie komt in een effen rode leersoort die vervaagt en een blauw-groene laag onthult rondom de neus, veters en een gedeelte bij de hak. Bij de hak is trouwens ook meteen het Supreme-logo geplaatst. De tweede versie maakt op haar beurt weer gebruik van zwart leer met een zilveren onderlaag en zwarte veters. Bij beide kleurvarianten is er, zoals we van Supreme en Dr. Martens gewend zijn, enorm veel oog voor detail. Zo komen de nieuwe schoenen bijvoorbeeld met en speciaal ontworpen voetbed en een comfortgerichte AirWair kussenzool.

Vanaf morgen is de nieuwe Supreme x Dr. Martens 1461 3-Eye Shoe verkrijgbaar via de officiële sites. Check hieronder nog even de gruwelijke foto’s van de nieuwe samenwerking.

Vond je dit artikel interessant? Snappen we. Check hier al onze artikelen over de nieuwste en dikste fashionitems-, trends en meer.