8 stijlvolle mannen die je op Instagram moet volgen

CREDITS: Bigstock

Door de jaren heen creëer je een eigen stijl. Deze stijl past bij jou, waardoor je jezelf altijd zelfverzekerd voelt. Daarentegen komt die stijl je niet aanwaaien. Door inspiratie op te doen kom je erachter wat jij tof vindt. Iedere man heeft wel een stijlicoon of voorbeeld waar hij tegenop kijkt. Het is zijn tenslotte ook iconen. Hierbij kan je denken aan Steven McQueen en James Dean.

Deze iconen kan iedere man zonder nadenken opnoemen. Maar er zijn – net zoals bij vrouwen – meer vissen in de zee. Instagram is een mooi platform om inspiratie op te doen, waardoor je jouw eigen stijl kan ontwikkelen. Vandaar dat we tien stijlvolle mannen voor je hebben geselecteerd die je moet volgen op The Gram.

8 stijlvolle mannen die je op Instagram moet volgen

Giorgio Giangiulio – 94,1K volgers

Italianen en stijl gaan hand in hand. Giorgio Giangiulio is daar hét voorbeeld van. Zijn klassieken uitstraling is één grote inspiratiebom. Hij is een menswear consultant, model en content creator in een. En dat is terug te zien in zijn feed.

Thijs Bouma | 161K volgers

Voetballers zijn over het algemeen fit. Tenminste als je niet in het 8e van Blauw-Wit ’81 speelt. Ook oud-profs zijn negen van de tien keer nog in shape. Uitzonderingen daargelaten. Zo ook Thijs Bouma, die al snel klaar was met het profvoetbal en hij ging zich richten op een andere tak van sport. Wij raken vooral geïnspireerd van zijn minimalistische stijl die hij bijvoorbeeld met een simpel wit T-shirt creëert.

Phil Cohen a.k.a The Pacman 82 | 783K volgers

Bijna iedere dag plaatst Phil Cohen – op Insta The Pacman 82 – een toffe van foto van zijn outfit. Zijn stijl is simpel, maar áltijd on point. En dat is precies een stijl waar de dames goed op gaan. Phil laat ook zien waar hij zijn kleding koopt, of waarvan hij kleding krijgt, zodat je weet waar jij het kan kopen. Wel zo handig.

Tarik_21 | 155K volgers

Als je zijn Insta-naam ziet dan denk je dat het een fake account is. Totdat je zijn feed én het aantal volgers ziet, dan ga je wel anders denken. Tarik heeft een hele toffe zomerse stijl, die ook vaak terug te zien is bij het mega-account Menwithstreetstyle. Niet alleen zijn kledingstijl is goed, ook zijn kapsels zijn on fleek. Hij is namelijk eigenaar van Le Mélange, een bedrijf dat natural based haarproducten aan de man brengt.

https://www.instagram.com/p/B8mfwIUIqGF/

Adam Gallagher | 1,9 miljoen volgers

Adam is met bijna 2 miljoen volgers een grote jongen op Insta. En terecht als je zijn feed bekijkt. De ultramoderne man is een voorbeeld voor velen door zijn sterke, maar rustige uitstraling. Hij reist de hele wereld over voor de tofste foto’s. Op die manier is hij een échte inspiratiebron als persoon.

https://www.instagram.com/p/BeqinEUlYGB/

Julian Piket | 68,6K volgers

Streetwear, casual wear, een nonchalante look of een black tie: Julian komt overal mee weg, en juist daarom is hij juist inspirerend. Hij laat zien dat, mits je alles goed draagt, je niet een bepaalde stijl hoeft te hebben. Het is juist de kunst om verschillende looks te rocken.

David Beckham | 63,9 miljoen volgers

Één échte stijlicoon verdient een plek in ons lijstje. En dat is natuurlijk David Beckham. Als je geen voetballiefhebber bent zou je bijna vergeten dat hij ooit elf vs elf op gras heeft gespeeld. Vandaag de dag staat bij elk bedrijf op het lijstje om in een campagne te schitteren. Want als Beckham een rol heeft dan heb je gegarandeerd succes.

Franco Mazzetti | 75K volgers

Dat stijl met de jaren komt, is Franco het levende bewijs van. De Italiaan is gewoon mode. Punt. Een betere stijl dan hem ga je never nooit meer vinden óf krijgen. Jammer voor jou, maar het zit er gewoon niet in. Je kan er daarentegen wel inspiratie uithalen. Doe er je voordeel mee.