SS24-collectie van Filling Pieces ontwaakt je innerlijke kind

CREDITS: Filling Pieces

Of je nu vastgeroest zit in je accountancybaan op de Zuidas of geniet van je welverdiende pensioen: het innerlijke kind leeft in ons allemaal.

Filling Pieces helpt je op weg naar je jeugdige zelf met de SS24 collectie.

Jeugdige Surinaamse roots in luxe streetwear

Het Deense streetwearmerk omarmt de Surinaamse wortels van oprichter Guillaume Philibert met een speelse esthetiek. De Gowtu-print, doordrenkt met Surinaamse tradities en een pixelachtige twist op zomerse kleding, geeft de collectie een jeugdige uitstraling, waarbij Filling Pieces perfect balanceert tussen speelsheid en fashion. In de nieuwe collectie komen kleurrijke basketballen en ijslolly’s subtiel tot leven op leren varsity-jacks, terwijl geribde vesten samenkomen met T-shirts die de kenmerkende stijl van Filling Pieces belichamen. Zware hoodies staan klaar voor ijskoude drankjes, gevolgd door de statement ‘Bridge The Gap’-shirts.

Filling Pieces, <strong>SS24-collectie van Filling Pieces</strong> ontwaakt je innerlijke kind
Foto: Filling Pieces

Filling Pieces combineert klassieke loafers met speelse contouren

Filling Pieces blijft trouw aan haar roots met gedurfde sneakerontwerpen, zoals de opvallende Cruiser, een meesterlijke mix van mesh en leer met een opgeblazen tong en een zacht interieur. De klassieke loafers van het merk combineren sherpa met vervaagde details, waardoor ze een tijdloze aanvulling zijn op de collectie.

De nieuwste collectie is nu beschikbaar op de officiële website en bij geselecteerde retailers wereldwijd. Bekijk hieronder enkele prachtige foto’s van de SS24-collectie en laat je meevoeren door de perfecte balans tussen moderne flair en Surinaamse warmte.

Source: