Sneaker Sunday: 5 klassiekers voor de moderne man

Sneakers hebben áltijd een eigen verhaal. Zo ben je met Nike Air Force 1 naar je allereerste festival geweest en droeg je Puma’s bij je eerste afspraakje met je high school vriendinnetje.

Over smaak valt niet te twisten, want het is subjectiviteit in optima forma. Toch gaan wij een poging doen om de tofste sneakers aan de man te brengen. Elke zondag lichten we een sneaker – of meerdere sneakers – uit die op dit moment hot zijn. Deze week hebben we voor vijf tijdloze modellen gekozen die vanaf nu bovenaan je lijstje mogen staan. Al deze modellen zijn exclusief bij JD Sports op de kop te tikken. Goed gehandeld daar.

5 tijdloze sneakers, met moderne invloeden

Nike Air Max 95 Ultra

Geïnspireerd op de atletiekstijl uit de jaren ’90, en niet meer weg te denken uit het streetwear-straatbeeld: de Air Max 95. De ideale blend van comfort en streetstyle is hier. Deze donkerblauwe variant is een keer iets anders dan klassieke witte stappers.

Nike Air Max 95 Ultra – €170

Sneakers, Sneaker Sunday: 5 klassiekers voor de moderne man

Nike Air Huarache

Get chunky met de áltijd goede Nike Air Huarache. De signature Swoosh van Nike komt duidelijk in beeld bij deze sneaker met grijze, zilveren en zwarte tinten. Eentje voor de fans, dus.

Nike Air Huarache – €120

Sneakers, Sneaker Sunday: 5 klassiekers voor de moderne man

adidas Originals ZX 750

Een rijtje klassiekers is geen rijtje klassiekers zonder de adidas Originals ZX 750. Deze retro-geïnspireerde sneaker past in de kleurstelling grijs, wit en zwart perfect onder zowel een neutrale outfit, als onder een opvallende stijl.

adidas Originals ZX 750 – €100

Sneakers, Sneaker Sunday: 5 klassiekers voor de moderne man

adidas Originals Forum Low

Classic. Dát is waar de adidas Originals Forum Low voor staat. De low-profile sneakers zijn opvallende stappers die toch klasse uitstralen. En eerlijk is eerlijk: de 3-Stripes van adidas gaan nooit vervelen.

adidas Originals Forum Low – €100

sneakers

Vans Old Skool

What’s in the name… Met Vans kun je de plank gewoon niet misslaan. Deze jongens zijn een synoniem voor klassieke sneakers. En daarom kun je ook áltijd een paartje extra gebruiken.

Vans Old Skool – €75

sneakers

LEES OOK