De ’90s aan je voeten: Saucony Originals Shadow 5000

Wat waren de ’90s lekkere tijden hè? In de clubs, natuurlijk, maar ook fashion-wise. En omdat we weer verlangen naar die brengt Saucony de ’90s weer terug aan je voeten. De Saucony Originals Shadow 5000 Premium is een moderne klassieker uit de jaren ’90 en komt nu uit in drie verschillende colorways.

De Saucony Shadow 5000

De Shadow 5000 werd in 1989 gelanceerd als hardloopschoen en keert nu terug als moderne klassieker in een premium updated silhouet. De sneaker is een synthese van echt vakmanschap, innovatie en hoogwaardige materialen. De Sacouny Shadow 5000 is bij veel sneakerfreaks niet meer weg te denken uit de collectie.

, De ’90s aan je voeten: Saucony Originals Shadow 5000

Details

Het model van Saucony is rijk aan materialen, want wat heeft de schoen nou niet? De toebox is gemaakt van mesh, de upper is suède, leer en nylon en de outsole van rubber. De nieuwe colorways zorgen echt voor die zomerse vibe door een juiste combinatie van beige en blauw en een felle contrasterende kleur.

Saucony Originals

Eind jaren tachtig evolueerde de bescheiden schoenenfabriek in Pennsylvania naar een innoverend runnerslabel, en werd na 2000 gereputeerd als internationaal sportmerk door de kwalitatieve in innovatieve hardloopschoenen.

Het Amerikaanse Saucony streeft naar een zo perfomant mogelijke schoen en kledij en het Saucony DNA plooit terug op de runner en de waardevolle expertise van topatleten. Saucony zorgt keer op keer voor een eigentijdse look en een doorgedreven, innoverend comfort.

De Saucony 5000 is niet meer weg te denken uit het straatbeeld en neemt dan ook een prominente plek in met haar tijdloze designs. Deze elegante innoverende schoenen worden gedragen als hedendaagse sneakers die prat gaan op een eigenzinnig en eigentijdse look.

Check hier alle modellen van de 5000-lijn.