Real Madrid omgedoopt tot fashion-galactico met adidas & Y-3

Tien jaar geleden kwamen adidas en Y-3 samen om een tenue te ontwerpen voor de Galacticos van het seizoen 2014/2015.

In datzelfde tenue werd Les Blancos uiteindelijk door Juve uit de halve finale van de Champions League getikt. En blijkbaar heeft het drietal die nederlaag nog altijd niet weggespoeld en ziet het dit jaar nieuwe kansen, want via Instagram hebben we al de eerste beelden van een nieuwe samenwerking gezien.

Heerlijke double-branded leren jas van adidas, Y-3 en Real Madrid

Daarvoor mogen we trouwens Franse aanvaller, Naomie Feller, voor bedanken. Geen teamgenoot van Les Blancos, maar juist van Las Blancas. Afgelopen week poste zij in samenwerking met adidasy3 een foto op Instagram waar ze een double-branded leren jas draagt. Op de linkerborst zien we groot Y-3 bedrukt, terwijl op de rechterborst weer het imposante logo van Real Madrid te vinden is. Ook op de mouwen en de nek zien we nog meer borduursels die worden vergezeld met een casual trainingsjack gecombineerd met shorts.

Een modebewuste aanpak tijdens nieuwe samenwerking

Daarna was het tijd voor Jude Bellingham en Zizou. In een redelijke ‘donkere’ foto verschijnen de twee ‘nummer 5’s’ van Real Madrid op Instagram. Daarmee werd de boel nog wat meer opgehyped.

De vorige samenwerking vierde de 120e verjaardag van de Koninklijke met speciale tenues, sjaals en een scala aan kleding waar vooral de focus lag op prestatiekleding en loungewear. De leren jas waar we nu mee geteased worden, belooft ons in ieder geval een samenwerking met een modebewustere benadering van adidas, Y-3 en Real Madrid. Eerlijk is eerlijk, zelfs de Culers onder ons worden een beetje jaloers op Real Madrid bij het zien van deze samenwerking.

Of de nieuwe samenwerking nog meer items brengt is nog onzeker. De posts zijn namelijk lekker cryptisch online gepompt, maar zodra we lucht krijgen van meer items van adidas, Y-3 en Real Madrid houden we jullie meteen op de hoogte.

Vond je dit artikel interessant? Check hier al onze artikelen over de nieuwste en dikste fashion items.

LEES OOK
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Op de bank bij de broertjes de Boer
We zijn altijd wel te porren voor een potje LaLiga, maar deze keer is het net effe anders. In oer-Hollands weer rijden via een modderig zijweggetje langs…