Ray-Ban x Lenny Kravitz

CREDITS: Ray-Ban

Als er iemand verantwoordelijk is voor de hype rondom ‘piloten-zonnebrillen’, dan is het niet de KLM, maar Lenny Kravitz.

Sinds zijn eerste album ‘Let Love Rule‘ uit ’89, poseert Kravitz bijna elke release plichtsgetrouw met een Aviator-ontwerp voor zijn coverfoto.

De capsulecollectie van Ray-Ban x Lenny Kravitz

Daar hebben de heren van Ray-Ban de afgelopen decennia dan ook zeker hun voordeel mee gedaan. En omdat zij ook de kracht van Lenny Kravitz en zijn onvermijdelijke zonnebrillen-esthetiek erkennen, slaan zij dit jaar de handen ineen met de rock-‘n-roll-legende. Daarbij gebruikt het merk een innovatief omgekeerd lensontwerp met een holle lens en bundelt deze samen met nieuwe kleuren en typische Lenny Kravitz-kenmerken. Het resultaat? Een Ray-Ban x Lenny Kravitz capsulecollectie met twee speciale SKU’s plus één limited-edition item.

Ray-Ban, Ray-Ban x <strong>Lenny Kravitz</strong>
Foto: Ray-Ban

Veel aandacht voor de planeet tijdens nieuwe samenwerking

Tijdens deze collectie wordt de vintage uitstraling van het Aviator-ontwerp uiteraardweer heerlijk naar voren gebracht. Denk hierbij aan een Bourgondisch gewassen lens in een gouden Aviator-frame en een blauwe lens in een zwart Acetaat Wayfarer-frame. De limited-edition versie komt met roségouden lenzen een zilveren frame.

Ook de waarden van het merk en Lenny Kravitz worden perfect naar voren gebracht met veel aandacht voor de planeet. Denk hierbij aan het gebruik van alternatieve materialen zoals bio-nylon lezen, bio-acetaat frames en een 100% gerecycled polyester verpakking. Om deze hoge kwaliteit door te zetten, worden de nieuwe brillen afgewerkt met een anti-reflectiebehandeling waardoor de lens tot 70% van de reflecties vermindert op golflengtes waar het oog het meest gevoelig is. Met deze samenwerking kunnen we dus gerust in het zonnetje naar Lenny Kravitz luisteren zonder last te krijgen van onze ogen.

Ray-Ban, Ray-Ban x <strong>Lenny Kravitz</strong>
Foto: Ray-Ban

Lenny Kravitz razend enthousiast over samenwerking met Ray-Ban

De viermalige winnaar van de GRAMMY Awards is zelf razend enthousiast over de samenwerking: ‘Als levenslange fan van Ray-Ban heeft hun tijdloze stijl altijd met me geresoneerd. De Ray-Ban Reverse samenwerking is een droom die uitkomt, waardoor ik mijn liefde voor muziek en mode kan combineren met zo’n iconisch merk.’ Wij weten vrij zeker welke zonnebril we op de volgende cover van Kravitz zien. En terecht trouwens. Om het helemaal af te maken worden de nieuwe zonnebrillen ook nog eens voorzien van een handtekening van de muziekicoon.

De nieuwe Ray-Ban x Lenny Kravitz capsulecollectie is ondertussen verkrijgbaar via de officiële website van Ray-Ban. Hieronder maken we je alvast even blij met de fijne foto’s.

Source:
LEES OOK
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…
14 oversized outfits van Ryo Takashima
Als economisch centrum van Japan zijn de straten rondom Marunouchi gevuld met overspannen finance-goeroe’s in strak gesneden pakken. En dat terwijl de rest van de stad precies…
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…