Nieuw hoofdstuk in F1-modegeschiedenis: Palace x Kappa x Alpine

CREDITS: Alpine

Aankomend weekend staat er voor het eerst sinds 1982 weer een Grand Prix in Las Vegas op de planning.

Veel F1-teams vierden al even een klein feestje toen ze het nieuws hoorden, maar we vermoeden dat het team van Alpine deze week in aanloop naar de Grand Prix al helemaal in de feeststemming is.

Palace x Kappa geven Alpine een ware make-over

In samenwerking met het sportieve KAPPA en de Londense streetwear titaan Palace, krijgt het team van Alpine namelijk een volledige make-over. Zo wordt de uitrusting voor de Grand Prix onder de loep genomen en verschijnen Pierre Gasly en Esteban Ocon in stijlvolle color-locked rackejacks en bijpassende swirling broekjes. Verder wordt de collectie nog uitgerust met een regenjack, gilets en bodywarmers in bruine camouflagepatronen. Verder zijn er nog tees in verschillende kleurstellingen en komen er nog hoodies en New Era’s 9FIFTY driver caps om het helemaal af te maken.

KAPPA en Palace zijn van alle markten thuis

Afijn, die kleding is natuurlijk leuk, maar daar draait het bij F1 eigenlijk niet om. Neuh, daar draait het natuurlijk om de auto’s. En dus hebben KAPPA en Palace een complete A523 auto gebouwd in de kenmerkende roze, blauwe en zwarte tinten van Alpine. De wagen is voorzien van dubbele logo’s en gaat gepaard met de BWT Alpine F1-uniformen die zijn gemaakt voor Pierri Gasly en Esteban Ocon. Sorry Max, wij weten wel voor welk team we aanstaand weekend zitten te juichen.

Als fan van Alpine er net zo bijlopen als je idool

De fans van Alpine – en stijl in het algemeen – krijgen daarnaast de mogelijkheid om er net zoals hun idolen bij te lopen. De capsulecollectie is vanaf 16 november verkrijgbaar in de Venetian Shop in Las Vegas. Met deze collectie aan mag je je pas écht een fan van Alpine noemen. Ben jij enorm fan van Alpine en stijl, maar ben je er dit weekend helaas niet bij in Vegas? Niet getreurd. Vanaf 17 november wordt de capsulecollectie ook op de webwinkel van beide merken gereleased.

Source:
LEES OOK
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…