Nissan dropt rijdende New Balance-sneaker

CREDITS: Nissan Japan

New Balance en Japan gaan way back. De Amerikaanse sneakers passen naadloos in de Japanse street style en is vaak een hoofdonderwerp in de outfits van fashion forwards. Nu voegt het Japanse Nissan nóg een nieuw hoofdstuk toe aan het modeboek: eentje die serieus next-level is.

Nissan en New Balance droppen namelijk een heuse rijdende sneakers – een 327 Edition op wielen.

Nissan x New Balance

De elektrische SUV is onderdeel van een campagne van de Japan-only Nissan Kicks. Door de geniale body wrap lijkt de auto in alle opzichten op de New Balance 327 sneaker. De grote N van New Balance staat op de zijkant, er zijn veters op het dak en op de motorkap én de suède-afwerkingen zijn terug te vinden.

Promotiedingetje

Alles bij elkaar maakt dat deze Nissan x New Balance pretty cool. Helaas komt deze geniale uitvinding niet in de showrooms te staan. Het is meer een promotiedingetje, maar dat is natuurlijk wel cool om te zien in het centrum van Tokyo. Naast de auto zelf komen de twee merken ook met speciale schoenveters en verschillende accessoires.

Wat ons betreft mogen er meer van dit soort collabs de wereld in worden geslingerd. Is toch net effe iets anders dan de doodnormale Nissan Micra.

Source: