New Balance vaart in Foam-gevulde wateren met RCVRY

New Balance staat al een tijdje bekend als meer dan ‘een merk voor hardloopschoenen’.

Sinds de modebewuste millennials de athleisure-look hebben geadopteerd, wordt New Balance wereldwijd als een volwaardig fashionmerk gezien.

New Balance treedt zich tot de Foam-gevulde wateren van Ye

Daarom zet het merk op gebied van lifestyle-items de zeilen flink bij en vaart het tijdens de nieuwe samenwerking met RCVRY tegenwoordig zelfs in de Foam-gevulde wateren van Ye. Met succes wat ons betreft, want de New Balance Fresh Foam X RCVRY ziet er gelikt uit.

New Balance, <strong>New Balance</strong> vaart in Foam-gevulde wateren met RCVRY
Foto: New Balance

De meest dempende Fresh Foam-ervaring

De nieuwe Fresh Foam X RCVRY brengen namelijk een volledig geïnjecteerd foam bovenwerk en een spuitgegoten EVA foam tussenzool. Hierdoor bieden de schoenen je de meest dempende Fresh Foam-ervaring die je tot nu toe kan verkrijgen. Bovendien komen de nieuwe schoenen – of in dit geval ‘mules‘ – met 360-graden voetmassage-elementen die ontworpen zijn om je helpen met je herstel na het sporten. Safe to say dat de nieuwe mules van New Balance en RCVRY gericht zijn op comfort.

Heerlijke look van de Fresh Foam X RCVRY Mules

Comfort of niet: schoenen van een merk als New Balance moeten ook een bepaalde appeal hebben. Gelukkig bieden de Fresh Foam X RCVRY mules die absoluut met enerzijds de kruidige zwart-blauwe colorway, en anderzijds de koperachtige tamarin-blauwe colorway. Om het helemaal af te maken bieden de twee merken ook nog een monochrome ‘beton met kasteelrots’-colorway aan. De New Balance Fresh Foam X RCVRY is momenteel al te verkrijgen vanaf $100 via de officiële website. Nog niet helemaal overtuigd? Check dan hieronder de fijne foto’s van de nieuwe mules.