Het bachelor pad van Kanye West kan van jou zijn

CREDITS: Top Ten Real Estate Deals

Een vraag die heftige discussies kan opleveren: is Kanye West gewoon een doorgedraaide gek of een wáár genie? Eerlijk is eerlijk, wij weten het ondertussen ook niet meer zeker. You ain’t got the answers Sway. Eén ding is de afgelopen week wel héél zeker geworden over de self-claimed God: hij heeft een hele goede smaak voor huizen.

Afgelopen week is namelijk Kanye’s oude huis in Hollywood Hills online te koop gezet, en het is schitterend. Wij nemen je even mee in het sicke vrijgezellenhuis waar ‘Ye’ bijna 15 jaar lang heeft gewoond.

The College Dropout in een miljoenenvilla

Kanye West heeft nog maar eens laten zien dat college dropouts ook zeker big money kunnen verdienen. In 1997 stopte Kanye met school en in 2002 brak Kanye écht door in de hiphop scene. Het geld dat hij tijdens zijn doorbraak verdiende spaarde hij slim op waarna hij in 2003 het huis in Hollywood Hills voor $1.75 miljoen kocht.

Het geweldige uitzicht vanuit het huis heeft de artiest waarschijnlijk extra inspiratie gegeven. Eén jaar later kwam Donda Jr. namelijk met misschien wel zijn beste album: The College Dropout. Een classic onder de hiphopliefhebbers.

Kanye
Foto: The Top Ten Real Estate Deals

Interieur waar je ú tegen zegt

Een uitzicht over Hollywood Hills en de oceaan is natuurlijk prachtig, maar de rest van dit huis is dat net zo goed. De échte houten vloeren, hoge plafonds, natuurlijke lichtinvallen en het Venetiaanse pleisterwerk maken dit huis een plek waar de ladies graag langs zouden komen. Now I ain’t saying she a gold digger. Naast alle prachtige details heeft dit huis ook nog diverse woonruimtes, een kleine privé-bioscoop en een ensuite slaapkamer met terras.

Kanye
Foto: The Top Ten Real Estate Deals

Meer cash voor Ye

De waarde van Kanye’s oude verblijfplaats is alleen maar gestegen. Logisch ook als er een legendarische artiest heeft gewoond. Het pand staat nu dan ook te koop voor 3.7 miljoen Amerikaanse dollars, meer dan het dubbele waar Kanye het destijds voor heeft gekocht. Je kan het oude huis van de presidentskandidaat uit 2020 zelf hier checken.

Kanye, Het bachelor pad van Kanye West kan van jou zijn

Kanye, Het bachelor pad van Kanye West kan van jou zijn

Kanye, Het bachelor pad van Kanye West kan van jou zijn

Kanye, Het bachelor pad van Kanye West kan van jou zijn