Schoenengeur naar parfum vertaald door New Balance

CREDITS: New Balance

Voor een sneakerhead bestaat er geen beter gevoel dan het openen van een nieuwe schoenendoos. De eerste blik, de eerste aanraking en vooral de eerste geur.

Er zijn namelijk weinig dingen die even lekker ruiken als gloednieuwe schoenen die rechtstreeks uit de doos komen.

Van schoen naar parfum met New Balance

Bij New Balance snappen ze dat natuurlijk ook. Daarom komt het schoenenmerk uit Boston nu met een limited New Balance parfum die precies ruikt naar verse schoenen. Klinkt misschien een beetje sketchy, maar de nieuwe geurtjes ruiken daadwerkelijk goed. Allereerst is er de Distilled Original die gebaseerd is op het originele New Balance-model. Deze ruikt volgens het merk zelf naar leer, rubber en suède. Het parfummerk Perfume Playground voegt daar tijdens de samenwerking met New Balance nog katoenen sokken en vers gemaaid gras aan toe.

parfum, Schoenengeur naar parfum vertaald door <strong>New Balance</strong>
Foto: New Balance

Multifunctionele parfum van New Balance

Naast de Original, komt New Balance ook met een Distilled Court. Deze bevat tonen van sandelhout, patchoeli en jeneverbes waardoor deze parfum iets weg heeft van de geur van een basketbal en een gymzaal met hardhouten vloer. Twee hele specifieke geuren dus, al werken ze allebei volledig multifunctioneel. Volgens New Balance kunnen de twee geurtjes zowel op de huid gedragen worden als op de schoenen als verfrissen.

Exclusief in Australië

Dat betekent, helaas, niet dat wij in Nederland straks met een frisse aroma én frisse schoenen door de stad lopen. De twee geurtjes worden gelanceerd ter ere van de opening van een nieuwe winkel in Australië, en worden hier weggegeven aan de eerste honderd klanten. Gratis parfum dus, maar niet voor ons. Gelukkig hebben wij genoeg parfums voor je die je wél kan kopen.

parfum, Schoenengeur naar parfum vertaald door <strong>New Balance</strong>
Foto: New Balance
Source: