Klassieke, frisse mannenparfums die altijd goed zijn

CREDITS: Bigstock

Onderschat de kracht van een geurtje niet. Het is een onmisbaar element in je dagelijkse leven, zie het als een op maat gemaakt pak. Als je eenmaal de juiste gevonden hebt, wil je nooit meer iets anders opdoen. Jouw signature luchtje zegt iets over je persoonlijkheid. Nu rest alleen nog maar de vraag; welke van de miljoenen herenparfums moet je hebben?

Klassieke, frisse mannenparfums

Net als kleding gaan ook geurtjes in en uit de mode. Zo zijn er seizoensgebonden geurtjes die ideaal zijn voor de zomer, met als rode draad: frisheid. Wij hebben de beste frisse klassiekers voor je geselecteerd. Thank us later.

Montblanc Explorer Ultra Blue

Als je denkt aan de zee, word je automatisch zo blij als een kind. En dit is waarom je ook blij wordt van Montblanc Explorer Ultra Blue. De geur neemt je mee naar het water. Je vindt een combi van Italiaanse bergamot en citrus met roze peper terug. Pure frisheid.

Montblanc Explorer Ultra Blue | €41

frisse mannenparfums, Klassieke, frisse mannenparfums die altijd goed zijn

Balr. Reflect

Een geur die je zelfverzekerd, vastberaden en succesvol maakt. Dat wil je, toch? Nou ja, je  moet het natuurlijk helemaal zelf doen, maar Balr. Reflect geeft je een duwtje in de juiste richting. In samenwerking met Thomas Obrocki heeft het Nederlandse merk de frisse geur uitgebracht. De waterelementen in de kern worden gecombineerd met citrusfruit en vioolblad. Het resultaat? Fris én krachtig.

Balr Reflect | €51

Lanvin L’homme

Veelzijdig, maar komt het best tot zijn recht in de zomer: Lanvin L’homme. De geur maakt al sinds ’97 furore, maar is nog steeds relevant voor iedere neus. Je krijgt een vleugje van bergamot, oranjebloesem en frisse mandarijn binnen. Een klassieker pur sang.

Lanvin L’homme | €20

Jimmy Choo Man

De eerste herengeur van Jimmy Choo, en niet meer weg te denken. Zoals ze het mooi zeggen in geurenwereld: deze eau de toilette ‘bruist.’ Daarentegen is-ie nog wel mannelijk.  De frisheid woord gewaarborgd door de ingrediënten patchouli, mandarijn en lavendel.

Jimmy Choo Man | €43

frisse mannenparfums, Klassieke, frisse mannenparfums die altijd goed zijn

Trussardi Uomo

2 Waar denk je aan als je hoort ‘een frisse geur?’ Dan denk je aan citroen, natuurlijk. En dan hebben we het niet over schoonmaakmiddel, maar over herenparfums. Trussardi snap dat. De topnoten van Uomo weerspiegelen helder en fris citroensap in combinatie met nootmuskaat, bergamot en galbanum. Ideaal voor in de zomer.

Trussardi Uomo | €49

Versace Eros

Het lijkt alsof Versace een cocktail ging maken, maar toch besloot om het in een flesje van 50 ml te gieten. De geur Eros heeft namelijk zijn frisheid te danken aan muntbladeren, citroenschil en groene appel. Deze ingrediënten wil je toch in de zomer?

Versace Eros | €45

Boucheron Jasper Homme

Een ode aan het verre India. Deze kruidige parfum heeft tóch de frisheid die je wil ruiken in de zomer. De combi patchouli en kaneel maken de geur één van de beste frisse mannenparfums. Eentje die niet meer weg te denken is.

Boucheron Jasper Homme | €39

frisse mannenparfums
Foto: Bigstock