Strijden om twee titels: de modeshow van het EK

CREDITS: Oakley

De zweetband van Memphis heeft de afgelopen tijd de gemoederen flink bezig gehouden. Man, man, man, wat een witgekleurd stukje katoen al wel niet teweeg brengt.

Zo lang onze toekomstige topscorer ons richting de finale schiet, mag hij wat ons betreft zelfs met een bandana het veld oplopen.

Het EK wordt ware modeshow

Waar wij wél kritisch naar kijken, is wat hij buiten het veld draagt. Tijdens dit EK lijkt elk land op modegebied ook de strijd met elkaar aan te gaan. Bij Frankrijk zijn ze op dat gebied goed voorzien in de bezetting met namen als Koundé en Olivier Giroud terwijl Engeland met Jude Bellingham ook een golden boy in handen heeft. De speler van het seizoen van de LaLiga schittert ondertussen in meerdere shoots, met afgelopen week nog een samenwerking met SKIMS. Ook Nederland lijkt kanshebber voor de titel met fashionistas Memphis, van Dijk en Dumfries in de gelederen.

Welk land heeft de beste fashion sense?

Wat dat betreft is fashion wel een beetje als voetbal: smaken verschillen. Waar de één Engeland of Frankrijk al in de Scorito-app heeft neergezet als kampioen van het EK, is er altijd wel een hoopvol persoon die toch Nederland heeft genoteerd als de grote winnaar. En waar de één struikelt over de zweetband van Memphis, stormt de ander richting de Decathlon om er snel zelf een te halen. Omdat wij onze vingers er niet aan willen branden, mogen jullie voor ons bepalen welk land de meeste fashion sense heeft. Wij hebben onze favorieten even op een rijtje gezet.

06

Source:
LEES OOK
Hoe de surfcultuur een modegolf werd
Surfcultuur is een van de enige culturen die tegenwoordig wordt uitgekotst door de eigen doelgroep, terwijl hij door alle anderen juist omarmd wordt. De evolutie van surfcultuur…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…