Franse modekoningen van het voetbal

CREDITS: Oakley

Als gedoodverfde favoriet voor het aankomende EK maakt Frankrijk vrijwel elke interlandperiode indruk. Niet alleen op het voetbalveld , maar ook wanneer het sterrenensemble weer arriveert voor de poorten van Le Bleus.

De Franse sterren zijn de koningen van het voetbal- én modespeelveld.

Wat je kan leren van het Franse team over fashion

Het is een beetje alsof de spelers elkaar onderling beter maken. Precies zoals dat in het voetbalveld ook in zijn werk gaat. Wanneer Olivier Giroud aan komt in een stijlvol pak, combineert Jules Koundé vintage-ogende straight leg jeans met een Gucciblazer om er nog even een schepje bovenop te doen. Baas boven baas. Wij zetten de meest iconische looks van ‘Equipe de France‘ even op een rijtje voor je. Hopelijk haal je er nog een beetje inspiratie uit, copain.

De fits van Jules Koundé

Ja, we zeiden het al: Koundé combineert gewoon vintage jeans met een decadente blazer van Gucci. Het kan bij deze man niet gek genoeg. Of, nouja, zo lang het maar fashion proof blijft. En fashion proof? Dat is Jules Koundé zeker. Wanneer er camera’s in de buurt zijn zorgt de verdediger van FC Barcelona er standaard voor dat hij voorzien is van een gewaagde outfit. Hij mixt feminine invloeden met masculiene urban looks en zorgt daarmee voor een fashionverhouding die tot nu toe alleen Young Thug begreep.

De galante Giroud

Ah, Olivier Giroud. De reden dat vrouwen wél naar voetbal willen kijken. Met zijn Frans-Italiaanse achtergrond straalt deze man pure elegantie uit, en dat zet die door in zijn kleding. Met David Beckham als zijn stijlicoon, verschijnt Giroud vaker wel dan niet in een leren jas. Na zijn voetbalcarrière wilt de Fransman dan ook verder door het leven als model. En met zijn gevoel voor smaak en zijn charmante uitstraling, is dat eigenlijk al een gegeven.

Rising star Mbappé

Op het veld draait het om Mbappé. En buiten het veld is dat niet anders hoor. Als rising star heeft Mbappé al als model gespeeld in de campagnes van RIMOWA. De kast van Mbappé is voornamelijk gevuld met DIOR en zonnebrillen van Oakley. De aanvaller van PSG heeft ondertussen zelfs zijn eigen bril ontworpen in de vorm van de Mbappé x Oakley ‘Signature Collection’ waar hij er op onderstaande foto eentje van draagt.

‘Model’ Coman

Daar waar Giroud na zijn voetbalcarrière een rol in de modellenwereld ambieert, is Kingsley Coman hem al een stapje voor. Deze stijlvolle Fransman loopt naast de dagen op het trainingsveld van FC Bayern ook nog op de catwalk. Kingsley, of ‘King’, omarmt de urban cultuur alsof hij hem zelf heeft bedacht en brengt het naar een nog hoger niveau. Hieronder loopt hij mee tijdens de CHMPS Fashion Show in Parijs.

Source:
LEES OOK