Louis Vuitton ‘pakt’ SS24 formeel aan met Carlos Alcaraz

CREDITS: Louis Vuitton

Louis Vuitton laat weer even zien waarom ze elk jaar de Spring-Summer-lanceringen domineren. Dat doen ze al sinds 1854 en er worden geen uitzonderingen gemaakt.

Maak kennis met de Louis Vuitton SS24 formal-wear-collectie , die volledig in het teken staat van clean silhouette.

Louis Vuitton SS24: een en al formal wear

De items schitteren door kleur, snede en stof als modieuze kunststukjes. De items in deze collectie variëren van double breasted jasjes tot overhemden met een toffe print. Voor de meer casual gelegenheden biedt de collectie suede jasjes of vestjes. Onder die SS24-items draag je ook verse Louis Vuitton-stappers in de vorm van loafers of chelsea boots, die in de kleuren donkerblauw, tobacco, cognac en zwart verschijnen.

En LV zou LV niet zijn als ook de accessoires de (fashion)show stelen. Er zijn veel tassen opgenomen in de collectie, zoals de welbekende Keepall en Avenue-backpack. Naast tassen wordt de collectie ook aangevuld met een selectie aan zonnebrillen, 100% cashmere sjaals en riemen, zoals de LV Skyline.

Carlos Alcaraz

Het gezicht van de Louis Vuitton SS24-campagne is niemand minder dan de tennisser van het moment: Carlos Alcaraz. De nieuwe superster heeft zijn voetsporen achtergelaten op het heilige gras, dus dan wordt het tijd om als mode-ambassadeur aan de slag te gaan. Hij draagt in de campagne tijdloze en verfijnde items uit de collectie.

Het creatieve team laat Alcaraz atletische poses aannemen die hij normaliter op de baan laat zien. Deze combi zorgt ervoor dat er nieuwe slag is geslagen in de modewereld, want er wordt ook een jong publiek aangetrokken. De beste man, of jongen, is namelijk pas twintig lentes ‘oud’. Met fotograaf Dan Jackson in het 18e eeuwse Hôtel de Maisons, Parijs hebben ze een shoot neergezet op Wimbledon-niveau.

Vanaf deze week zijn de items uit de Louis Vuitton SS24 -collectie verkrijgbaar, dus rest alleen nog maar de vraag: ga je voor een double breasted blazer of hou je het toch meer bij de accessoires?

Source:
LEES OOK
Het dualistische verhaal van Les Deux
Dualistisch. Niet per se een woord waardoor happy feelings worden opgetrokken. Máár in een wereld van tegenstellingen vindt het Deense merk Les Deux de sweet spot. Ze…