Liverpool FC en Converse zijn (kleurrijk) back at it

‘Never change a winning team.’ Dat doet Liverpool op het veld, en ook daarbuiten, niet.

Samen met Converse brengen zij dit jaar dan ook voor de tweede keer een gezamenlijke collectie uit.

Tweede collectie combineert verschillende tijdperken

De tweede collectie van Liverpool FC en Converse combineert de rijke geschiedenis van de club, waarin ze vijftig ‘major honours’ pakten, met de diversiteit en creativiteit die de nieuw generatie van fans weerspiegelt. Eerder kwamen de twee merken als met deze toffe collab:

Converse x Liverpool FC collectie brengt ook footwear

Nu is het tijd voor een tweede ronde. De combinatie brengt iconische kleuren met zich mee, gepaard met architectuur en het kenmerkende lettertype van de club. Dit komt allemaal terug in de unisex pufferjack, dat volgens ons toch wel hét pareltje van de collectie is en in beperkte oplage verkrijgbaar is.

Bij een samenwerking met Converse verwacht je natuurlijk een paar fijne sneakers in de collectie. Met de Converse x LFC Chuck 70 high-top sneakers ontbreken deze dan ook niet. De sneaker komt met een color-blocking en gradient stijl die geïnspireerd is op de klassieke kleuren van Liverpool. Verder is er nog een katoenen Crew jersey die voorzien is van Liverpool-geïnspireerde graphics. Nogmaals hét bewijs dat sport en fashion hand-in-hand met elkaar gaan. Stijlvol de hooligan uithangen is opeens mogelijk.

Spelers van Liverpool in de hoofdrol

De campagne van de nieuwe collectie bestaat niet alleen uit een cast van Liverpool fans die zelf ook creatief zijn, maar ook uit verschillende Liverpool spelers. Zo maken Darwin Nunez, Missy Bo Kearns en Taylor Hinds allemaal hun opwachting in de nieuwe campagne. Voor elke fan van Liverpool die deze collectie 100% wilt scoren is er goed nieuws: de samenwerking dropt op 24 oktober.

Vond je dit artikel over de nieuwste LFC x Converse collectie interessant? Check hier al onze artikelen over de nieuwste collecties en andere fashion updates.