le Fleur (van Tyler The Creator) en Lacoste gaan full preppy

CREDITS: le Fleur

Met zijn muziek en zijn eigen kledingmerk le Fleur bewijst Tyler the Creator keer op keer dat hij dé man van de creaties is. Het zit hem in de naam hè.

Tyler heeft deze week de samenwerking tussen le Fleur en Lacoste onthuld en het eindresultaat mag er zijn.

Opmerkelijke collectie van le Fleur x Lacoste

Dat deed de artiest via zijn Instagram, waar hij het volledige lookbook van de nieuwe herfst/winter collectie online zette. Deze bestaat uit een paar hele opmerkelijke items. In de goede zin van het woord dan, zoals we doorgaans gewend zijn van de creaties van Tyler the Creator. De collectie bestaat voornamelijk uit prep- en streetwearvibes, met verschillende varsity jackets, grafische tees, kabelgebreide vesten met lichtblauwe details en polo’s met korte mouwen.

Voor ieder wat wils

Verder zijn er nog geplooide broeken met geraffineerde ruitpatronen, wollen jassen, donzige vesten en en zelfs een Harrington jas. Bijna elk item is voorzien van de herkenbare le Fleur bloem en de co-branded Lacoste alligator patch, zodat iedereen meteen weet waar jij je kleding vandaan hebt. Naast de klassieke kledingstukken, komen le Fleur en Lacoste ook nog met accessoires om de fit helemaal af te maken. Zo maken sokken met patronen, armbanden, kettingen en slotjes ook deel uit van de nieuwe collectie. De gehele collectie is trouwens unisex-proef, dus er is voor iedereen wat wils.

Details van de le Fleur x Lacoste collectie

Het lookbook staat dus al online, maar het geeft toch nét een ander beeld wanneer je de kleding in het echt ziet. Vanaf 11 oktober kan dat gelukkig. Op die dag debuteert de collectie in de fysieke én digitale winkels van Lacoste. Op de Champs-Elysées is zelfs een unieke pop-up ruimte waar de release gevierd wordt om je ervaring helemaal naar de next level te tillen. Check hier alvast de foto’s van de nieuwe samenwerking tussen le Fleur en Lacoste.

Source: