Fashion-upgrade: Lacoste x Netflix

CREDITS: Netflix x Lacoste

De Grote Rode N en de groene krokodil. Klinkt als een script voor animatiefilm op Netflix, maar is in werkelijkheid een collab in de modewereld. Lacoste en Netflix droppen namelijk een heerlijk must-wear collectie.

Lacoste x Netflix

Fashion speelt natuurlijk áltijd een hoofdrol in films en series. De kleding die wordt gedragen zijn verlengstukken van karakters. En deze collectie viert de connectie tussen deze twee werelden. Netflix en Lacoste maken fans van onder andere Stranger Things, Bridgerton, Lupin, Money Heist, The Witcher, Sex Education, Shadow & Bone en Elite blij.

, Fashion-upgrade: <strong>Lacoste x Netflix</strong>
Foto: Lacoste x Netflix // Stranger Things

Klassieke items

Dat doen de twee merken met de klassieke stukken als polo’s, sweatshirts en trainingspakken, maar ook met accessoires als caps en hoge sokken. De iconische krokodil van Lacoste krijgt bij elke serie een andere look en de campagneshots zijn heerlijk in de stijl van alle series.

Krokodil in Netflix-stijl

Hét gezicht van Lacoste, de krokodil, is voor elk item vermomd als een van de Netflix-karakters. Zo is voor Stranger Things het gezicht van de krokodil veranderd in de Demogorgon. En met een knipoog naar koningin Charlotte uit Bridgerton draagt de krokodil een oversized pruik. Voor de Lupin-sweater heeft de krokodil een toffe baret en een cape gekregen. And so on… 

De hele collectie gaat vanaf vandaag over de (digitale) toonbank en is geschikt voor beide genders. 

, Fashion-upgrade: <strong>Lacoste x Netflix</strong>
Lacoste x Netflix // Bridgerton

 

LEES OOK
Het dualistische verhaal van Les Deux
Dualistisch. Niet per se een woord waardoor happy feelings worden opgetrokken. Máár in een wereld van tegenstellingen vindt het Deense merk Les Deux de sweet spot. Ze…