Brian Cox (Succession) pakt hoofdrol tijdens de fall-campagne van Kith

Tijdens de gemiddelde werkdag van Brian Cox als Logan Roy loopt hij standaard in pak. En wanneer hij weer thuiskomt, trekt hij gauw de kledingkast open voor zijn knitted cardigan sweater.

Een zakelijke en bovendien gentleman-achtige look. En Brian blijft een gentleman wanneer hij uit zijn rol stapt.

Brian Cox als eindbaas in video

Tijdens zijn nieuwe verschijning in de herfstcampagne voor Knith, zien we Brian Cox namelijk als een ware eindbaas uit zijn SUV geëscorteerd worden, terwijl hij een traditioneel pak draagt met designer glasses en een flat cap op zijn hoofd. Eenmaal thuis gearriveerd switcht hij, zoals we van hem gewend zijn, binnen no time naar een cardigan met een blauwe knitted trui en geeft hij de planten water.

Wanneer de huisvader uitgekeken is op de hortensia’s, stapt hij met zijn macho-ogende varsity jacket zijn rode BMW-3 serie in. Al moeten we wel toegeven dat de jas er een stuk minder stoer uitzag toen Brian de BMW liet afslaan. Ah joh, kan de beste gebeuren.

Kith komt met vernieuwde retro collectie

Volgens Ronnie Fieg zelf is de korte film niets meer dan een nieuwe liefdesverklaring van de ontwerper voor de filmindustrie. En bij een goede camagnevideo, hoort natuurlijk ook een goede kledingcollectie. Gelukkig hebben ze dat bij Kith geregeld: de herfstcollectie bestaat stuk voor stuk uit klassiekers. Zo zien we de Wyona Full-Zip Varsity sweater, Corduroy Doscher Schirt, en de Leather Maclay Jacket die allemaal nieuwe silhouetten introduceren. Kith brengt ook een ode aan de Coach Jacket en de Utility Crossbody die allebei in een nieuw jasje zijn gestoken.

New Era X Kith tijdens herfstcampagne 2023

Tijdens de herfstcampagne van Kith worden we ook getrakteerd op een collab met New Era en Converse. Met New era pompen ze samen nieuw leven in de 59fifty en 9fifty caps, terwijl ze samen met Converse de Chuck Taylor All Star 1970 vernieuwen. Daar willen we Brian Cox ook op zien lopen. De collectie is sinds vandaag online, dus ga hem snel checken. Of vermaak jezelf nog even met Keith in de kleding van Kith, dat snappen we ook helemaal.

Source:
LEES OOK
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…
14 oversized outfits van Ryo Takashima
Als economisch centrum van Japan zijn de straten rondom Marunouchi gevuld met overspannen finance-goeroe’s in strak gesneden pakken. En dat terwijl de rest van de stad precies…
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…