De verfijnde CK-stijl van Idris Elba

Multi-multitalent Idris Elba heeft zijn cv een upgrade gegeven: ook het beroep model staat nu op zijn resumé.

En niet voor de minste werkgever: Calvin Klein zet ‘m in een minimalistisch jasje voor de lente van ’24.

Idris Elba in Calvin Klein-elegantie

Idris en Calvin houden het verfijnd en grijpen terug naar de essentie, waardoor de Calvin Klein-silhouetten zich moeiteloos om de acteur heen ontvouwen. Wat nog extra kracht – door de puurheid – wordt bijgezet door de texturen en het rustige kleurenpalet.

Minimalistische tegenbeweging

Fotograaf Mert Alas, die ook de gehypete shoot met Jeremy Allen maakte, laat Idris Elba onder andere shinen in een klassieke trenchcoat, een satijnen bomberjack en full-zip-shirt. De shoot met Jeremy Allen was extravagant, deze met Elba is ingetogen en elegant. Precies zoals de stijl van de items.

In een tijd van oversized en boxy-fits is dat ook weleens lekker. Je kunt het ervaren als een tegenbeweging. De Calvin Klein-items vallen slank en maken een op maat gemaakte look mogelijk. Zo is de Classic Trench Coat gesneden in een reguliere pasvorm en gemaakt van katoen en nylon. En de Sateen Bomber Jacket is klassiek, maar toch modern door het gebruik van 100% gerecycled nylon en een voering van 100% gerecycled polyester. Hier vind je alle elegante musthaves uit de nieuwe lentecollectie. Shop ze onder het mom van tailored minimalisme – de woorden van Calvin Klein zelf.

LEES OOK