HOKA zet experimentele fase voort met visionaire Recovery Mule

CREDITS: HOKA

Afgelopen jaar toonde HOKA hun avant-gardistische blik met de introductie van de Ora Primos.

Blijkbaar hebben ze er dit jaar een goed voornemen van gemaakt, want de Ora Recovery Mule lijkt experimenteler dan ooit.

Ontwerp van Ora Recovery Mule doet een belletje rinkelen

Persoonlijk vinden wij dat de nieuwe pronkstukjes van HOKA wel iets weghebben van de Yeezy Foam Runners van adidas. We weten trouwens dat iedereen dat schreeuwt wanneer ze schuimklop-achtige ontwerpen zien, maar deze slides komen toch wel heel erg in de buurt van de designs van Kanye. Alleen doet HOKA het nog iéts beter wat ons betreft. Daar zal Ye trouwens niet heel blij mee zijn, aangezien de Recovery Mule hetzelfde futuristische silhouet deelt als de 1017 ALYX 9SM x Nike slides.

Recovery Mule, <strong>HOKA</strong> zet experimentele fase voort met visionaire Recovery Mule
Foto: HOKA

De balans tussen comfort en stijl

Net zoals de meeste slides, is de Recovery Mule puur ontworpen voor het ultieme comfort. Zo krijgen de slides bijvoorbeeld een stevige zool met een uitneembare binnenzool die kan worden vervangen door iets zachters. Gelukkig weten ze bij HOKA precies hoe je de balans vindt tussen comfort en stijl: hoewel de focus ligt op het comfort, verheft het buigzame en ademende bovenwerk de slides tot een waar hype-item.

Recovery Mule, <strong>HOKA</strong> zet experimentele fase voort met visionaire Recovery Mule
Foto: HOKA

Ora Recovery Mule zorgt voor lentekriebels

De Recovery Mule van HOKA komt in een effen beige kleurstelling. Verder worden de slides ook nog beschikbaar gemaakt in een lichtere roomkleur, zwart en zalmroze. Een officiële releasedatum voor de slides is in Europa helaas nog niet bekend, terwijl de Recovery Mule al wel in Taiwan gereleased is. Hierdoor weten we in ieder geval al wel dat je $129.00 aftikt voor de Recovery Mule. De geruchten gaan dat de slides rond de lente uitkomen, wat meteen de perfecte tijd is om de ademende Ora Recovery Mule te dragen. Check hieronder nog even de eerste beelden van het nieuwe pareltje van HOKA.

Source:
LEES OOK
Hoe de surfcultuur een modegolf werd
Surfcultuur is een van de enige culturen die tegenwoordig wordt uitgekotst door de eigen doelgroep, terwijl hij door alle anderen juist omarmd wordt. De evolutie van surfcultuur…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…