Streetwear-update: Charlotte de Witte en Filling Pieces droppen dikke collab

CREDITS: Filling Pieces / KNTXT

Charlotte de Witte ken je van héle, héle harde BPM’s, dikke eindshows én natuurlijk haar eigen stijl. Met haar kenmerkende piercings en bewegingen maakt ze niet alleen statements achter de draaitafel, maar ook met haar looks. 

KNTXT x Filling Pieces

Dat moet worden doorvertaald naar de fashionindustrie, moet het marketingteam van Filling Pieces gedacht hebben. Daarom komten er nu een aantal dikke collabs tussen Charlotte de Witte’s label KNTXT en het streetwearmerk. Exclusief te scoren tijdens ADE – hoe kan het ook anders?

Flanellen jas, leren card holder en boots

De collectie heeft Charlotte samen met Filling Pieces-oprichter Guillaume Philibert ontworpen. En alle exclusieve items ademen beide labels. KNTXT’s kenmerkende underground stijl en de karakteristieke ‘X’ worden gecombineerd met Filling Pieces’ iconische en exclusieve ontwerpen. In de collectie vind je een flanellen jas, een leren kaartenhouder en de Jenn Boot Coal: een op maat gemaakte leren laars. De exclusieve KNTXT x Filling Pieces-collectie is verkrijgbaar in de Filling Pieces flagshipstore (Spuistraat 168A) van 19 tot 23 oktober en vanaf 20 oktober online. 

De collectie staat voor het concept ‘No label can hold us.’ In de muziekwereld plaats je niemand in hokjes en bij mode evenzo. Daarom hebben de verschillende modellen een uniforme look, met dezelfde styling voor iedereen. Daarmee probeert de collectie de labels die mensen kunnen voelen van de buitenwereld weg te nemen. En jij mag bepalen of dat KNTXT van Charlotte de Witten Filling Pieces is gelukt.

Foto’s: Filling Pieces / KNTXT

Source:
Filling Pieces / KNTXT
LEES OOK
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…