Jup, Drake heeft eindelijk zijn ‘fit’ gevonden

CREDITS: Creative Commons: The Come Up Show

Waar de ene rapper meer Fashion Weeks dan podia bezoekt, heeft de ander zijn ‘fit’ nog niet echt gevonden. Dat laatste vonden wij een beetje bij Drake. Tot nu.

In New York heeft hij laten zien dat modegevoel er écht wel inzit.

Eindelijk: Drake ademt stijl

De invloed van de Canadees op de muziekindustrie is duidelijk, maar als het gaat om de modewereld lijkt hij nog niet helemaal zijn plek gevonden te hebben. Ondanks zijn status zijn echte stijlmomenten van Drake zeldzaam. In tegenstelling tot sommige collega’s zoals Ye of A$AP Rocky, weet Drake zich nog niet als modefiguur neer te zetten.

Drake x The Big Apple

Maar hij heeft nu laten dat hij het wél kan. En dat tijdens een diner bij Moma (zijn favorietje die regelmatig exclusief voor hem de deuren sluit) in NY. Deze keer liet hij roze haarspelden, leren broeken en Loewe-schoenen thuis. Voor deze gelegenheid koos de rapper voor een grijze pantalon, zwarte coltrui, een gouden ketting, een stijlvolle tweedjas en om de look af te maken bruine leren laarzen. Erg afwijkend van zijn gebruikelijke stijl, maar de cocktail van items is the perfect match. De combinatie van de grijze tinten, de warme coltrui en de tweedjas straalde herfst-in-New-York uit. Inclusief zijn haarstijl en bril.