DENHAM x TeamNL

CREDITS: Denham

Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur.

Vanaf 26 juli begint de strijd om de medailles voor onze Nederlandse Olympiërs. Net als bij het EK voeren zij ook buiten de Olympische arena een andere belangrijke strijd.

DENHAM stuurt Nederlandse Olympiërs stijlvol richting Parijs

Deze strijd lijkt al gewonnen met de aankondiging van DENHAM als officiële modepartner van het Nederlandse Olympisch Team voor Parijs 2024. DENHAM voorziet maar liefst 600 Nederlandse Olympiërs en meer dan 300 Paralympiërs van een stijlvolle garderobe. Om dit te realiseren, nodigde het merk eerder dit jaar het Nederlands Olympisch Comité en enkele topsporters uit in hun designstudio’s. Samen hebben ze de looks gecreëerd waarmee onze atleten al een mentale voorsprong op hun tegenstanders krijgen.

Innovatie, comfort en prestatiegericht

Het resultaat mag er zeker zijn. Het Kinetic Denim Uniform is speciaal ontworpen om atleten koel en zelfverzekerd te houden. Want ja, kleding maakt de man (en vrouw). Er is gebruik gemaakt van DENHAM’s exclusieve stofinnovatie, een ultralichte 6-oz denim met COOLING thermoregulerende technologie en aerogelgarens. Deze stof zorgt ervoor dat de atleten zich vrij kunnen bewegen en optimaal comfort ervaren dankzij de hybride dubbelgeweven constructie.

Lookbook van de Olympische kleding van DENHAM

De samenwerking tussen DENHAM en de NOC*NSF komt niet uit de lucht vallen. Sinds de oprichting in 2008 is het merk stevig geworteld in de Nederlandse gemeenschap en tilt het deze verbondenheid nu naar een mondiaal niveau. Ondertussen is de lookbook ook uitgebracht, zodat we niet tot de 26e hoeven te wachten om de uitrusting van onze helden te zien. DENHAM heeft zeker aan haar plicht voldaan, nu is het aan onze Olympiërs om een flinke hoeveelheid medailles mee terug te nemen naar de Lage Landen.

Source:
LEES OOK
Hoe de surfcultuur een modegolf werd
Surfcultuur is een van de enige culturen die tegenwoordig wordt uitgekotst door de eigen doelgroep, terwijl hij door alle anderen juist omarmd wordt. De evolutie van surfcultuur…