Calvin Klein komt met heerlijke 90’s collectie

Zeg je mode, zeg je Calvin Klein. Het kledingmerk is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Samen met een aantal andere grote namen weet je gewoon dat het goed zit. En voor de nieuwe collectie is het merk het archief ingedoken. Met als resultaat een heerlijke 90’s collectie. Helemaal in de stijl van nu.

Calvin en de 90

Want dat is het nu, toch? Old school vibes creëeren met de beste materialen. Dat betekent wijdere fits, straight jeans en lichte kleuren. Broeken mogen wijd gedragen worden, waardoor ook underwear te zien is.

Je krijgt cleane lijnen te zien, verfijnde details en minimalistische kenmerken. Precies wat je nodig hebt als een lente / zomer collectie wordt gedropt.

, Calvin Klein komt met heerlijke 90’s collectie

Kleur en accessoires

Calvin Klein is niet bang voor een beetje kleur. En jij ook niet. Van beige overhemden, tot pastel kleurige accessoires: je komt het tegen in deze collectie. Een kans om deze zomer eens wat color toe te voegen aan je garderobe. Mooi, want dat was ook nodig. Neutrale kleuren zijn de basis, maar eentonigheid wordt niet gewaardeerd.

Ook voor accessoires zit je hier goed. Een beetje man mag vooruit denken: sandalen – mits goed – zijn weer hip en deze zomer draag je een vissershoedje in plaats van een snapback. Kijk maar, en check alle items hier.

LEES OOK