A$AP Rocky verandert de dad outfit-game

CREDITS: Bigstock

Driekwart broek, Happy Socks, Nike Monarchs en een tucked in shirt.

Normaal willen we ons totaal niet branden aan stereotypes, maar dit is toch wel een beetje het beeld hebben bij de gemiddelde ‘dad-outfit‘.

A$AP Rocky brengt dad look op andere manier

Voor elke vader die zich nu persoonlijk aangevallen voelt is er goed nieuws. Er is namelijk nieuw leven in de dad look geblazen door stijlicoon en artiest A$AP Rocky himself. Twee weken geleden kreeg hij, samen met ‘badgal Riri, zijn tweede kindje en heeft daarmee de smaak aardig te pakken. Dat merk je niet alleen aan zijn mindere activiteit het afgelopen jaar, maar vooral aan zijn kledingstijl. Die is namelijk volledig daddy proof.

A$AP Rocky is van alle vaderlijke markten thuis

De laatste tijd wordt A$AP namelijk maar al te vaak gespot in een ‘papa-in-beweging-modus’, waarbij hij de ene keer volledig in pak aankomt, en hij de andere keer juist in een volledige athleisure look aankomt. Zo liep Rocky laatst nog in de klassieke sportshorts met ASICS-hardloopschoenen eronder. Hij had nog net niet ‘Vader’ op zijn voorhoofd getatoeëerd. Bovendien zien we hem steeds vaker lopen met een Birkin-achtige zakentas die aangeeft dat papa Rocky redelijk druk is. Want ja, naast zijn kinderen, gaat het business leven natuurlijk gewoon door.

Wat maakt het verschil?

Maar, waarom bestempelen we het bij A$AP Rocky als fashion keuze, terwijl we de gemiddelde vader afkraken voor soortgelijke looks? Nou, het antwoord is simpel: dat is omdat het ook altijd een fashion keuze is van A$AP. Je kan je als vader kleden, maar hoeft dat niet met een vader attitude te doen. Een beetje de attitude van: “Ja, ik moet maar weer kleding aan vandaag, dus daarom trek ik iets aan.” Steek er een beetje moeite in, amigo. Neem nu wederom Rocky als inspiratiebron aan, en zorg ervoor dat jij de dad look ook gewoon gaat rocken. Want als zelfs Rocky met Rihanna als vrouw nog steeds moeite doet om goed voor de dag te komen, waarom jij dan niet?