Een James Bond-villa waar je echt kan verblijven

Travel

Villa Orrizonte is een absoluut imposante villa gelegen in Toscane op een unieke locatie, gelegen op de kaap die zich uitstrekt tot aan de Tyrreense Zee. De oude toren van de villa is altijd bewaard gebleven waarbij het zijn oude charme heeft bewaard. En oh ja, deze villa is natuurlijk ook nog hosted bij Mr. Bond. James Bond.

De James Bond-villa is een en al luxe

James Bond verblijft natuurlijk niet in een of andere hostel. Oké, James Bond heeft hier dan niet geslapen maar toch even mooi om te benoemen dat het optrekje in de 22ste film van James Bond (Quantum of Solace) een rol heeft gehad. Vroeger werd het gebruikt als uitkijktoren maar je kunt het huis nu voor een grove 2.800 euro per nacht huren.

De James Bond-villa kan met zijn zes slaapkamers en bijbehorende zes badkamers een mooi weekend verzorgen waar jij samen met je elf vrienden naartoe kunt. Het heeft een oppervlakte van 340 vierkante meter verdeeld over twee verdiepingen. Het heeft een eigen jacuzzi, houten terras en een privéstrand.

Vanuit alle buitenruimtes van de villa, kan je genieten van het magische uitzicht dat zich vestigd op de strakblauwe zee en zich vermengt met het groende, omringde landschap. Een wandelpad leidt naar de particuliere, vlakke rotsen om toegang tot de zee te krijgen.

Het gebied is erg populair bij de rijkste en de beroemdste met hun prachtige jachten, aangemeerd in de havens naast de traditionele vissersboten. De stad Fontebland ligt op slechts één kilometer van Villa Orizzonte. Met zijn zes slaapkamers, houten terras en een privéstrand is dat toch best leuk om een weekend weg te gaan met vrienden en je toch een beetje als James Bond te voelen.

In onderstaande scène kan je de volledige Villa Orizzonte zien.

Menu
Total
2
Share