Hier kan je de beste koffie drinken in Nijmegen | Coffee Joints

CREDITS: Chevanon Photography
  1. Lifestyle
  2. //
  3. Food & Drinks
  4. //
  5. Coffee Joints
  6. //
  7. Hier kan je de beste koffie drinken in Nijmegen | Coffee Joints

Nijmegen wordt ook wel de grootste stad van Gelderland genoemd. Deze historische stad aan de Waal zit vol met geschiedenis en het is leuk om hier een dag of weekend te vertoeven. Het is dan ook niet gek dat er in deze drukke stad steeds meer koffietentjes bijkomen. Toch zijn er een aantal koffie hotspots die niet zomaar een kopje koffie voor je zetten. Wij hebben de beste voor je op een rijtje gezet

De beste koffie in Nijmegen

Blommers Coffee Roasters

De welbekende Blommers koffie wordt inmiddels op meerdere plekken in Nijmegen geschonken. Maar nergens smaakt ‘ie zo lekker als bij Blommers Coffee Roasters zelf. Zij zijn gevestigd in een oude fabriek genaamd de Honig Complex, waar de koffie ter plekke wordt gebrand. Dit op slechts tien minuten loopafstand van het stadscentrum. De industriële look en feel van deze plek is gewoon geweldig. Veel van de oude fabrieksonderdelen staan er nog en zijn in het interieur geïntegreerd.

Foto: IG @blommersbarnijmegen

Doppio

Als je zin hebt in een heerlijke kop koffie, dan is Doppio in Nijmegen the place to be. Zij bieden namelijk een ruime keuze aan verschillende koffiesoorten. Hoewel het om de koffie gaat, mogen we de lunch en het zelfgemaakte gebak niet vergeten. Het moderne interieur is volledig gericht op Italië, met veel zitplaatsen en een fijne loungebank.

Foto: IG @doppionijmegen

Coffee Lovers

Coffee Lovers heeft zes vestigingen waar de koffie met veel aandacht door vakmensen wordt bereid. De koffie die zij serveren is afkomstig van de Maastrichtse branderij, Blance Daeldie. Het is elke keer weer een feest als de cappuccino met een leuke vorm voor je neus wordt neergezet. Alle zes deelnemende Coffeelovers koffiezaken staan in de Koffietop100. De vestiging in Nijmegen staat maar liefst op de viertiende plek. Reden genoeg om ze in het lijstje erbij te zetten.

Foto:IG @coffeelovers_nl

Down Town

Down Town is een hippe tent gelegen in hartje Nijmegen centrum. Te midden van alle drukte is dit een plek om even te relaxen in een ontspannen sfeer. Naast de lekkere koffie kun je hier ook terecht voor heerlijk ontbijt. Zo zijn er verschillende lekkernijen voor bij de koffie, van American pancakes tot aan verschillende avocado toasts.

Foto: Down Town

The Fuzz Coffee & Tunes

The Fuzz Coffee & Tunes is een top koffiebar met een leuke locatie. Je kan er koffie drinken in een ongedwongen huiselijke sfeer. Perfect om even alleen of met een klein gezelschap te zitten of om te werken. Je zit er nooit alleen, want er is een eigen inwonende kat. Niet alleen overdag, maar ook in de avond kun je hier terecht. Er worden namelijk vaak avonden met live muziek georganiseerd.

Foto: The Fuzz Coffee & Tunes
Total
1
Share