Voor €2 een Lamborghini op je stoep? Het kan nu!

CREDITS: Kevin Bhagat | Unsplash

Je hebt loterijen en je hebt een loterij. Het verschil? Bij de één maak je kans om een setje oordopjes te winnen en bij de ander een Lamborghini. Niet eentje op schaalmodel, maar een levensechte. Het enige wat je nodig hebt is €2,- en een goede dosis geluk. Mocht je zoveel geluk hebben dat jij de winnaar bent van de loterij, dan mag jij een Lamborghini ter waarde van €400.000 uitzoeken. Dat is echter nog niet alles!

Voor €2 een Lamborghini op je stoep? Het kan nu!

De organisator van de loterij is Dunstan Low. Het is niet de eerste keer dat hij dit soort loterijen organiseert. De vorige keer gaf Low namelijk een huis van bijna € 1.000.000,- weg. Ook bij die loterij kon je meedoen door een lot te kopen van €2. Een Britse kantoormedewerkster won het monumentale herenhuis, maar vond de woning na bezichtiging toch nét iets te groot. Ze besloot daarom om niet te verhuizen en het monumentale pand te verhuren voor €1.750 per maand. Ook zeker niet verkeerd!

Toch gokken wij dat de winnaar van deze loterij de Lamborghini niet gaat verhuren. Je kan meedoen met de loterij door een lot te kopen van €2. Zodra er wereldwijd 450.000 loten zijn verkocht zal er een winnaar worden getrokken. Die winnaar krijgt een budget van €400.000 om in zijn of haar eigen land een Lamborghini uit te zoeken. Daarnaast krijg je maximaal €250.000 zakgeld én wordt de transport en de verzekering vergoed tot een waarde van €10.000. Verder zal de organisator vijf procent van de opbrengsten schenken aan een goed doel in het land van de winnaar. Mocht je dus nog geen goed doel steunen en je karmapunten wel omhoog willen krikken, dan is deze loterij een zeer geschikte optie.

Je kan tot en met 28 augustus 2019 meedoen met de loterij. De loten kunnen gekocht worden via WinALambo. Mogen de beste een Lamborghini winnen!

lamborghini winnen, Voor €2 een Lamborghini op je stoep? Het kan nu!
Credits: Thomas Haas
LEES OOK
De grondleggers van het nieuwe CUPRA-tijdperk
Er zijn maar weinig types waar wij niet mee door één deur kunnen. Maar ja-knikkers, routinejunkies, comfortzeilers en lijntjeslopers staan wél op dat lijstje. Sorry, not sorry.…