In deze bizar luxe camper kan ook je supercar mee

CREDITS: VARIOmobil

In de VARIOmobil Vario Perfect 1200 Platinum kan óók je supercar mee

VARIOmobil Vario Perfect 1200 Platinum, dat is hoe deze parel van een camper heet. Als de koning die je bent, douche je hier in de luxe douchecabine en doe je een dutje op de heerlijke boxspring. Als kers op de taart rij jij ook nog eens je supercar achteruit deze VARIOmobil. Dat is nog eens indruk maken op de camping.
VARIOmobil Vario Perfect 1200 Platinum
Foto: VARIOmobil

Prijskaartje

Natuurlijk gaat een super deluxe camper als deze niet zonder prijskaartje. Hij start rond ongeveer één miljoen dollar. Afhankelijk van de toevoegingen die je bij de camper wilt, kan deze ‘prijskaart’, want dat kunnen we wel zeggen, oplopen tot 1.7 miljoen dollar. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de grootste versie. Deze heeft drie slide-out stukken waardoor je meer leefruimte hebt.

Om je verblijf helemaal naar je wens te maken, zijn ook aanvullingen als een vaatwasser, zonnepanelen en airco toe te voegen aan de VARIOmobil Vario Perfect 1200 Platinum. Om helemaal de huiskamersfeer in je camper te krijgen, heb je óók nog te mogelijkheid om een Bose geluidssysteem of Apple TV toe te voegen. Because there is no place like home.
VARIOmobil Vario Perfect 1200 Platinum
Foto: VARIOmobil

Welke auto kan mee?

Natuurlijk past niet ieder model auto in dit huis op wielen. Helaas zijn er ook grenzen. De soort auto die in de VARIOmobil past, is afhankelijk van de maat camper die je kiest. In de kleinere modellen past alleen een kleine Smart. Ga je een maatje groter, dan kunnen je MINI Cooper of Fiat 500 mee.

Bij de grootste maat van de VARIOmobil begint pas het echte werk. Hier passen namelijk auto’s als een Porsche 911, een Porsche Boxster en een Mercedes-Benz van A-, SL- en SLC-Klasses in. Dus, ga jij nu volgende zomer ook met de camper op vakantie?

Foto’s: VARIOmobil