The Batman-regisseur toont eerste foto’s nieuwe Batmobile

CREDITS: Twitter | Matt Reeves

Van Robert Pattinson waren we sowieso al fan, maar dan heb je nog niet dé Batmobile gezien voor de nieuwe film The Batman. Regisseur Matt Reeves heeft via Twitter drie shots bekend gemaakt van deze echte ‘muscle car’. Met een gigantische motor in de achterbak en een vlakke motorkap is deze Batmobile opvallend vergeleken met eerdere versies.

Nieuwe Batmobile is een gespierd beest op 4 wielen

De klassieke vleermuisvleugels zijn in het strakke design van de Batmobile verwerkt op een subtiele maar krachtige manier. Door de all black look en de koplampen die dieper in de voorkant van de auto liggen is deze auto perfect voor een bad guy.

De Batmobile werd al snel vergeleken met een Dodge Challenger uit 1970, dit komt vooral door het brede en ‘gespierde’ design van de auto. Of er nu een V8 of V10 motor in de nieuwe Batmobile ligt is helaas niet helemaal zichtbaar. Wel is een klein stukje van het interieur te zien en daarbij valt op dat er stapje terug in de tijd is gedaan. Zo zijn er geen high-tech snufjes te zien, maar alleen een klein schermpje in het midden van het dashboard.

Mensen die er helemaal enthousiast worden moeten wel nog even wachten. Vanaf juni zal de nieuwe Batman-film in de bioscoop te zien zijn.

 

LEES OOK
De grondleggers van het nieuwe CUPRA-tijdperk
Er zijn maar weinig types waar wij niet mee door één deur kunnen. Maar ja-knikkers, routinejunkies, comfortzeilers en lijntjeslopers staan wél op dat lijstje. Sorry, not sorry.…
Het dualistische verhaal van Les Deux
Dualistisch. Niet per se een woord waardoor happy feelings worden opgetrokken. Máár in een wereld van tegenstellingen vindt het Deense merk Les Deux de sweet spot. Ze…