Deze voedingsmiddelen zijn goed voor je jongeheer

CREDITS: Unsplash | Dainis Graveris

Je lichaam krijgt het zwaar te verduren naarmate je ouder wordt. Je conditie gaat achteruit, je huid begint de zakken en je testosteronniveau begint te dalen. Is dat even pech, bijna al je mannelijkheid weg. Het belang van gezond eten is dus groot. Je hersenen, jouw penis en het hart staan namelijk in verbinding met elkaar. Gezonde voedingsmiddelen zijn dus essentieel.

Verbeter de prestaties van je jongeheer met deze voedingsmiddelen

Nu je jong bent gaat die jongeheer zonder enige problemen omhoog en heb je er veel plezier van. Geniet er nu nog maar van, want 40% van de mannen boven de veertig ervaren erectieproblemen. Als man wil je het innemen van erectiepillen natuurlijk liever uitstellen. Daar kun je gelukkig aan werken door de juiste voedingsmiddelen te consumeren.

Voedingsmiddelen, Deze voedingsmiddelen zijn goed voor je jongeheer
Foto: Dainis Graveris on SexualAlpha

Bonen

Overgewicht kan er voor zorgen dat je minder vruchtbaar bent. Het is dus verstandig om die vette hap te laten staan en op de gezonde tour te gaan. Bonen zijn daar ideaal voor. Dit vezelrijke product houd je suikerspiegel stabiel en zorgt ervoor dat je testosterongehalte verhoogt.

Spinazie

Van spinazie word je sterk. Daar bedoelen we niet alleen je biceps mee, maar ook je zaakje wat tussen je benen hangt. Spinazie bevat vele vitamines en mineralen. De magnesium die de groente bevat is nu precies waar je derde been baat bij heeft. Magnesium stimuleert namelijk de aanmaak van testosteron.

Avocado’s

Een avocado is niet alleen mega hip tegenwoordig, maar ze zitten ook vol gezonde vetten, verlagen je LDL-cholesterol en stimuleren je bloedsomloop. En we weten allemaal dat zonder een goede bloedsomloop een erectie ver te zoeken is. Het wordt dus tijd om met de avocado hype mee te gaan doen.

Zalm

Vitamine D, selenium en magnesium zijn belangrijk voor een gezond sperma en een hoog testosterongehalte. Laten deze supplementen nu allemaal toevallig in zalm zitten. Met deze vis achter je kiezen zullen je eigen visjes op volle toeren gaan zwemmen.

Kiembrood

Zeg gedag tegen erectieproblemen met kiembrood. De vezels in het brood zijn niet alleen goed voor de spijsvertering, maar ze hebben ook nog een ontstekingsremmende werking. Dit product leidt direct tot een afname van erectiestoornissen. Ideaal!

Paksoi

Paksoi bevat net als broccoli en kool de stof glucobrassicine. Dit fijne stofje heeft de eigenschap om oestrogeen, de vrouwelijke versie van testosteron af te breken. Met deze groente ben je weer helemaal het mannetje.

Voedingsmiddelen, Deze voedingsmiddelen zijn goed voor je jongeheer
Foto: Jeremy Banks