Before and after-video bewijst dat kale mannen knapper zijn

CREDITS: Bigstock

Elke man is bang om kaal te worden. Wanneer gaat het gebeuren? Zal ik er lelijker uitzien zonder haar op mijn hoofd? Er is nu bewijs dat je jezelf geen zorgen hoeft te maken. Het YouTube-account Baldface heeft een video gemaakt waarin te zien is dat soms kaal gewoonweg de beste optie is. Dus weg met de schaamte, onzekerheid en verlegenheid. Kale mannen zijn knapper dan knap…

120 mannen die laten zien dat een kaal hoofd beter staat

James – de man achter het YouTube-kanaal – heeft zelf zijn ervaring met kaal worden gefilmd. Toen hij een beetje overgebleven haar liet groeien, zag hij dat het tijd was om alles eraf te halen. Hij was er klaar voor om zijn angst onder ogen te zien. Eenmaal als biljartbal was hij zelfverzekerd genoeg om zijn look te rocken. Dit had vooral te maken met zijn acceptatie.

Voordelen van een kale kop

Kaal worden brengt voordelen met zich mee. Een kale kop bevestigt dat je een echte man bent, vraag het maar aan Dwayne Johnson, Jason Statham en Vin Diesel. Je straalt zelfvertrouwen en dominantie uit, het is een teken van volwassenheid en je kan er ook nog eens geld mee besparen. Ideaal.

Hoe is het Youtube kanaal gestart

Het filmpje is gemaakt om ervoor te zorgen dat er positieve energie naar buiten wordt gebracht. Kale mannen moeten een boost krijgen na het zien van deze video. En dat is dan ook zeker gelukt! Met het laatste filmpje laat Baldface zien dat de acceptatie om kaal te gaan zijn vruchten afwerpt. Maar liefst 127 mensen gaan met dit filmpje kaal en laten de before and after foto’s zien. Juist door de acceptatie lijkt iedereen stuk voor stuk zelfverzekerder en knapper. Check het zelf: