Airbnb Finds: drie brute prive-eilanden die je gewoon kan huren

CREDITS: Meritt Thomas

Wellicht is een eigen privé-eiland wel iets waar je altijd al over gedroomd hebt. Nou, deze droom kan werkelijkheid worden.

Via Airbnb kun je namelijk verschillende privé-eilanden huren in paradijselijke sferen. Hoe tof is het als dat strand, of eerder een heel eiland, volledig voor jou is? Helemaal privé. Op Airbnb is de keuze voor het huren van een privé-eiland groot, maar er zijn in iedere tak van sport eindbazen. Daarom hebben wij je geholpen en de drie gaafste privé-eilanden voor je op een rijtje gezet. Bucketlist-material.

Drie privé-eilanden die je met vrienden kan huren

Koning in Belize I

Deze luxe bungalow is gedeeltelijk op het water gebouwd en heeft een hoog bucketlistgehalte. Deze accommodatie heeft een eigen blue lagoon met LED-verlichting en 360 graden uitzicht op de Caribische zee en het Maya gebergte.

De hele woning op dit eiland is gedecoreerd met mahoniehout en granieten details, daardoor krijgt je verblijd een chique uitstraling. Zie jij jezelf al paraderen op dit privé-eiland? Tijdens een verblijf op dit privé-eiland hoef jij je alleen zorgen over wat je graag wil eten. Er is namelijk een privé kok aanwezig en alle maaltijden plus cocktails zijn inbegrepen. Daarnaast kan je helemaal losgaan met minigolf, suppen, snorkelen en boottochten.

Als je ooit dit stukje paradijs wil huren kost dit je €1.199,- per nacht. Mocht je samen met vier vrienden gaan, dan kost het je dus nog maar €299,75 per persoon per nacht. Aan dit luxe verblijf hangt wel een gepeperd prijskaartje, maar hey: geld moet rollen toch?

Meer info

Shinen in de Filipijnen

Tijdens een getaway op dit magische privé-eiland zal er niks ontbreken aan je verblijf. Er staat namelijk een team klaar die alles voor je regelt. Het enige wat jij en je reisgezelschap hoeven te doen is relaxen. Ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen, er wordt dagelijks schoongemaakt, er is een kampvuur, een BBQ en er kan gebruikgemaakt worden van de kajakken en snorkelspullen. En wat is er nou leuker dan de avond afsluiten met een sessie karaoke? Zelfs dat is aanwezig.

Op het eiland staan zes luxe villa’s en ze hebben allemaal een spectaculair uitzicht op het strand, de zee en de ongerepte natuur. Naast de fantastische service, draait het eiland ook nog eens volledig op zonne-energie. Dit duurzame privéverblijf is onderdeel van het Coral Triangle Initiative waardoor je ook nog eens je steentje kan bijdragen en koraal kan planten in de zee.

Het privé-eiland is bereikbaar per boot of propellervliegtuig. Er kunnen 4 tot 16 personen verblijven. Voor €1810,- euro per nacht heb je dit volledige all inclusive privé-eiland voor jezelf. Als je met een groep van 16 vrienden gaat komt dit neer op €113,13 per persoon per nacht.

Meer info

Koning in Belize II

Natuur- en avontuurliefhebbers opgelet. Op dit privé-eiland kan je de verbintenis met de natuur opzoeken en de volledige vrijheid omarmen. Dit zou jouw toekomstige Robinson Crusoe-momentje kunnen zijn, maar dan met comfort. Vanuit het privéverblijf heb je een prachtig panorama-uitzicht over de Caribische zee. Het eiland draait op zonne-energie en dit kan worden gemonitord via een tablet. Best gaaf, toch?

In de (onderwater) voortuin is een koraalrif te vinden en in de (onderwater) achtertuin een lagune waardoor er een divers ecosysteem is. Hierdoor zijn er tropische vis- en vogelsoorten te spotten. Als je geluk hebt kun je zelfs lamantijnen, de grote vriendelijke reuzen van de zee, tegenkomen.

De kosten van het privé-eiland zijn maar €443,- per nacht! Dus met 4 personen betaal je €110,75 per persoon. En het vervoer vanaf het vaste land is inbegrepen. De eigenaar komt je namelijk ophalen in zijn 8 meter lange dubbeldekkerboot. Sick!

Meer info