Rij elke maand een nieuwe dikke auto met dit abonnement van Cadillac

CREDITS: Book by Cadillac
Rides

Eigendom wordt tegenwoordig steeds minder belangrijk en we kiezen daarom steeds vaker om dingen te leasen. Cadillac speelt hier slim op in met de ontwikkeling van Book by Cadillac, de nieuwe abonnementsservice waar je voor een vast bedrag van $1500,- p/m elke Cadillac kunt rijden die je maar wilt. Je hoeft je dus niet druk te maken over verzekeringen, belastingen en onderhoud; het is allemaal inbegrepen. Dus auto kiezen en gas geven!

Book By Cadillac

$1500,- p/m lijkt in eerste instantie vrij prijzig, maar als je de prijzen even onder de loep neemt lijkt dit niet eens zo’n slechte deal. Aangezien je letterlijk elke Cadillac kunt kiezen met deze service, kunnen we wel zeggen dat de meeste mensen zullen kiezen voor de Escalade en de CTS-V. Om zo’n bak voor 3 jaar te leasen betaal je al snel zo’n $850,- p/m aan lease, 150$ p/m aan verzekeringen en ongeveer 300$ per jaar aan overige kosten. Daarnaast ben je voor deze periode een voorschot van $5,000,- verschuldigd. Dat komt in totaal neer op ongeveer $1,150,- p/m.

Nu scheelt dit nog steeds $350,- maar wat maakt deze service nou de moeite waard? Met het Book by Cadillac-systeem kun je 18 keer per jaar van auto wisselen, die ook nog eens volgetankt zijn.  Dat scheelt je ook al snel $75,- p/m. Geen geld meer uitgeven aan onderhoud, Cadillac regelt alles en het is maandelijks opzegbaar, dus geen vaste periodes van een aantal jaar.

Voor sommige is deze service elke cent waard, en voor sommige totaal niet. Wij zijn in ieder geval blij met het feit dat een automerk eens even lekker out-of-the-box denkt. Book By Cadillac start binnenkort in New York en zal vervolgens snel uitbreiden naar andere markten.
Credits: Book By Cadillac

 

 

 

Total
5
Share