Power horse op het water: Candela C-8 Polestar

CREDITS: Polestar / Candela

Polestar, de grootheid in elektrische auto’s, en Candela, de specialist in elektrische draagvleugelboten, hebben hun nieuwste partnership onthuld: de Candela C-8 Polestar editie. Hiermee ‘vlieg’ je over het water.

Candela C-8 Polestar

Deze unieke boot combineert het Scandinavische luxedesign van Polestar met het energiezuinige van Candela. Het doel? De overgang naar duurzame elektrische mobiliteit versnellen.

Candela C-8 Polestar, Power horse op het water: <strong>Candela C-8 Polestar</strong>
Foto: Polestar / Candela

Uitstraling en luxe

Volgens Maximilian Missoni, Head of Design bij Polestar, is de technologie van Candela een revolutie voor duurzame prestaties in de zeevaartindustrie. Het gevoel dat je krijgt wanneer de boot ‘opstijgt’, is vergelijkbaar met de sensatie van je eerste ritje in een elektrische auto. En nu, met de toevoeging van speciale gouden accenten die kenmerkend zijn voor de Polestar-auto’s, is de Candela C-8 Polestar editie een ultieme blik op de toekomst.

Met een strakke, effen grijze buitenkleur en een lichtgrijze tint binnen straalt de Candela C-8 Polestar-editie tijdloze elegantie uit. Het gebruik van marine-gecertificeerd textiel in alle aspecten van de boot, van stoelen tot kussens en zelfs wand- en dakpanelen, zorgt voor een verfijnde uitstraling.

Natuurlijk hebben de ontwerpers niet alleen aandacht besteed aan het uiterlijk, maar ook aan het comfort. De stoelbekleding is speciaal ontworpen om optimaal comfort te bieden, zodat je kunt genieten van een soepele en geruisloze rit op het water. De draagvleugelboot is geschilderd in het iconische Zweedse goud, dat synoniem staat voor de prestatiegerichte details van Polestar-auto’s.

Candela C-8 Polestar, Power horse op het water: <strong>Candela C-8 Polestar</strong>
Foto: Polestar / Candela

Batterij op water

Dankzij de samenwerking tussen Polestar en Candela maakt de Candela C-8 Polestar-editie gebruik van de geavanceerde batterij- en oplaadtechnologie van de Polestar 2. Met een bereik van maximaal 57 zeemijl, zo’n 105 kilometer en een kruissnelheid van 22 knopen, ofwel 41 km/h, overtreft deze boot traditionele motorboten op het gebied van efficiëntie én snelheid. Met plaats voor maximaal acht personen biedt deze boot de ruimte die je wil.

Exclusieve kracht, exclusieve prijs

Als je geïnteresseerd bent in deze droomboot, kun je hem online bestellen. De prijs begint bij € 400.000. Kun je ook een paar Polestar voor halen, maar dan ben je niet op het water….

LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
Catalaanse get-a-away met Elke Spa Hotel
De Costa Brava; Catalaans voor ‘ruige, wilde kust’. Maar dat is niet het enige wat-ie te bieden heeft. Denk aan authentieke kustplaatsjes, strand, ontspanning, activiteiten, cultuur en…