De meest stijlvolle voorjaarsjassen van 2016

Fashion

Nu de zomertijd in is gegaan en het weer langer licht is buiten, krijgen we al echt het voorjaarsgevoel. Het zal niet lang meer duren totdat de temperatuur stijgt en we massaal op de terrassen te vinden zijn. Om ook dit voorjaar weer goed voor de dag te komen hebben wij een aantal jassen geselecteerd.

Zomerparka

Parka’s zijn al jaren populair. Een goed gevoerde parka is een ideale winterjas, maar je ziet ze dit voorjaar ook terug komen. Deze stijlvolle jas staat goed op een pak, maar kan in principe overal bij gedragen worden. De capuchon en het lange formaat van de parka, maken hem geschikt voor een voorjaarsbui. Gaat daarna de zon weer schijnen? Dan laat je hem toch lekker open hangen!

[products skus=”scotchsodaparka, peutereyparka” columns=”2″]

Bomber jack

Vorig jaar zagen we een hele harde terugkeer van de bomberjack. Dat zet dit voorjaar nog wel even door. De bomber past namelijk op bijna ieder kledingstuk en ze zijn dus overal mee te combineren. Kies je er voor om hem te dragen op een lang t-shirt met shorts of toch op een net hemd met spijkerbroek? Je ziet veel donkerblauwe bomber jacks, variërend met details in het design.

[products skus=”scotchbomber, tedbakerbomber, soullandbomber, tommybomber” columns=”2″]

Regenjas

We weten allemaal dat de zomers in Nederland onvoorspelbaar zijn. Met een beetje pech krijgen we een nat voorjaar. Het weer in Nederland is vaak wisselvallig, maar één ding is zeker. Met een goed regenjack ben je safe. Deze legergroene regenjacks zien er niet alleen stoer uit, ze zijn ook erg functioneel!

[products skus=”kiltregenjas, barbourregenjas” columns=”2″]
Menu
Total
0
Share