Zo sla je een oudere dame aan de haak

Je jaagt je dromen na, een droom zoals het versieren van een soort Jennifer Aniston. Het lijkt soms onmogelijk aangezien je niet de enige bent in jouw leeftijdscategorie die op zoek is naar een oudere vrouw. Het is tegenwoordig makkelijker om een oudere dame te bereiken, aangezien er datingsites in overvloed zijn. Helaas is het minder eenvoudig om haar te overtuigen dat jij geschikt bent als jongere man. Er is een overvloed aan misvattingen over hoe je een oudere vrouw moet daten.

In dit artikel leggen we je de fijne kneepjes van het vak uit. Dus mocht je oprecht geïnteresseerd zijn, be my guest.

Oudere dame versieren

Het allereerste wat je los moeten laten is: stap niet op haar af alleen vanwege de leeftijd. Een vrouw met dergelijke ervaring merkt dat meteen. Je dient een vrouw na te streven waartoe jij je oprecht tot aangetrokken voelt. Zodra ook zij dit voelt, schept het een band. Laat jezelf niet meeslepen in een wedstrijd maar blijf ondanks het leeftijdsverschil vooral jezelf.

Zelfbewust

Ook een oudere dame is op de hoogte van alle commotie over ‘cougars’ online. Juist vooral als een jongere man op haar afstapt, zal ze zelfbewust zijn. Dit wordt versterkt als het leeftijdsverschil aanzienlijk is. Laat vooral merken dat het niet gaat om de nieuwigheid voor jou, maar doe extra moeite. Maak kenbaar dat het leeftijdsverschil niet uitmaakt en vertel de eigenschappen die je bewonderd aan haar. Hoe specifieker je bent, des te meer overtuigend kom je op haar over.

oudere dame

Ben voorbereid op vragen

Dit heeft twee kanten: de vragen van de oudere dame en de vragen van je familie en vrienden. Een oudere dame met levenservaring zal naar bepaalde onderwerpen vragen over jou. Bereid je eigen voor, dit kun je het beste doen door  bijvoorbeeld je doelen in kaart te brengen. Laat aan haar zien wat je ambities zijn. Probeer niet op te scheppen, dit werkt alleen maar averechts. Daarnaast zul je ook vragen van je familie en vrienden ontvangen (als het je gelukt is om een date te scoren). Wees oprecht naar je vrienden en familie, je voelt jezelf écht aangetrokken door deze stijlvolle dame.

Dezelfde pagina

Zoals in iedere relatie is het nodig dat je samen op dezelfde pagina zit. Is ze pas gescheiden? Dan heeft ze waarschijnlijk helemaal geen zin om opnieuw te trouwen. Maak dit kenbaar aan haar, dat je het begrijpt en het voor jou ook niet hoeft. Heeft ze kinderen? Vertel haar dan dat je al uitkijkt naar de rol van een stiefvader. Op het eerste oog lijken deze gesprekken niet te doen, maar zullen een keer plaats moeten vinden. Ook dit is voor te bereiden en je zal er een betere man door worden.

Oh ja, vergeet een ding niet: zeg nooit, maar dan ook écht nooit het woord MILF of cougar tegen haar. Dan kan je meteen de biezen pakken.

oudere dame

 

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de állermooiste dames van het moment: View this post…
Hoe de surfcultuur een modegolf werd
Surfcultuur is een van de enige culturen die tegenwoordig wordt uitgekotst door de eigen doelgroep, terwijl hij door alle anderen juist omarmd wordt. De evolutie van surfcultuur…