Onweerstaanbare tattoo’s die dames kunnen waarderen

Hopelijk zijn we nog nét op tijd en kunnen we jou helpen met het uitkiezen van onweerstaanbare tattoo’s waar de dames blij van worden. Er zijn namelijk veel dingen die vrouwen niet kunnen waarderen op het gebied van tattoo’s. Om niemand te kwetsen, noemen wij een aantal tattoo’s op die vrouwen wél aantrekkelijk vinden.

In principe weet iedereen dat het infinity teken en tribals echt niet meer kunnen. De dames worden meestal ook niet heel warm van allerlei kleuren en losse plaatjes, want het geheel is vaak het belangrijkst. Als jij jezelf herkent in één of meer punten uit het volgende lijstje, dan weet je dat je gebakken zit.

onweerstaanbare-tattoo's-4

Onweerstaanbare tattoo’s volgens vrouwen

Volledige sleeve

Iedereen weet dat sleeves een bepaalde bad boy uitstraling hebben. Daarnaast straalt het ook creativiteit en commitment uit. Je hebt namelijk een bewuste keuze gemaakt om heel je arm vol te gooien en dit plan heb je helemaal doorgezet. Je bent niet vies van breaking the rules en een vrouw weet dat ze bij jou terecht kan voor een avontuur.

onweerstaanbare-tattoo's-3

Geheimzinnige tattoo’s

Als een vrouw niet direct de betekenis achter jouw tattoo weet te achterhalen, ziet ze dit als een uitdaging. Op het moment dat zij inside information krijgt over de betekenis achter jouw tattoo, heeft ze het gevoel betrokken te zijn. Als jouw tattoo een zwaarbeladen betekenis heeft, voelt zij zich belangrijk als zij mag weten waar dit voor staat.

Origineel

Net als vrouwen, hebben mannen ook een aantal standaard tattoo’s die iedereen behoorlijk zat is. Met bepaalde tattoo’s word je makkelijk in een categorie geplaatst waar je misschien helemaal niet in thuis hoort. Om misplaatste vooroordelen te voorkomen is het verstandig te kiezen voor originele tattoo’s. Niet alleen impressive voor de dames, maar ook leuk voor jezelf als je weet dat niet iedereen hetzelfde plaatje met zich meedraagt.

onweerstaanbare-tattoo's-2

Kwart- of halve sleeve

Een kwart- of halve sleeve is ideaal voor de man werkzaam in een vakgebied waar tattoo’s een no go zijn. Dit laat namelijk zien dat de carrière van een man op één staat, maar persoonlijke interesses ook belangrijk zijn. Daarnaast is het voor een vrouw natuurlijk een leuke verrassing als de kleren uit gaan.

Minimalistisch

Naast de mannen die helemaal onder zitten, kunnen vrouwen ook zeker de minimalistische tattoo’s waarderen. Je krijgt minder spijt van een subtiele tattoo en je kan ze makkelijk op een plek laten zetten waar ze niet meteen zichtbaar zijn. De mannen zonder tattoo wensen hoeven zich geen zorgen te maken, want er zijn genoeg vrouwen die de permanente plaatjes overbodig vinden.

onweerstaanbare-tattoo's-1

LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…