Uit onderzoek blijkt: de Crazy/Hot Scale voor vrouwen klopt echt

CREDITS: Screenshot: How I Met Your Mother | CBS Television Network

Barney Stinson is de welbekende casanova van How I Met Your Mother. Voor de meeste mensen zal deze wereldbekende sitcom wel bekend zijn. Ken je het niet? Niet getreurd, want dat betekent dat je 9 seizoenen kan gaan bingewatchen. Je leert dan Barney Stinson kennen als een echte ladies man. Hij leeft volgens zijn zelfgemaakte regels en feiten. Dit schrijft hij dan ook allemaal op in zijn playbook. Het blijkt dat zijn Crazy/Hot Scale theorie ook echt klopt. Onderzoek ondersteunt zelfs dat mooie vrouwen sneller gek zijn.

Uit onderzoek blijkt: mooie vrouwen zijn sneller gek

Je hebt er waarschijnlijk al een keer eerder over gehad met je maten. Hoe mooier de dames zijn, hoe gekker ze vaak zijn. Sommige dames zijn gewoon echte psycho’s, toch zijn ze wel vaak de mooiste verschijningen. Op dat moment maak je de keuze, is ze het waard? Is ze net zo mooi als Jennifer Aniston, maar wel zo gek als een deur. Ga je er dan voor? Of toch liever een dame die er wat minder aantrekkelijk uitziet en ook iets minder gek. Waar zou jij voor kiezen?

Crazy/Hot scale, Uit onderzoek blijkt: de Crazy/Hot Scale voor vrouwen klopt echt
Foto: MAX LIBERTINE

Crazy/Hot Scandale bevestigt door onderzoek

Uit onderzoek is gebleken dat aantrekkelijke vrouwen vaker kenmerken bezitten van de persoonlijkheidsstoornis borderline ook wel BPS genoemd. Mannen blijken sneller een relatie aan te gaan met vrouwen met veel BPS-kenmerken. Vrouwen daarentegen blijken eerder de keuze te maken om dit soort kenmerken in mannen uit de weg te gaan. Zij vinden het vaak de niet de tijd en moeite om het te proberen.

Vrouwen hebben ook een Crazy/Hot Scale variant

De vrouwen hebben hun eigen versie, de ‘schattige geldmatrix’. Zij maken dus de keuze voor een man op basis van aantrekkelijkheid, persoonlijkheid of rijkdom. Ben je niet fit en onaantrekkelijk? Dan hoef je niet per se iedere dag naar the gym te gaan. Je kan ook jezelf verdiepen in de aandelenmarkt en een shit load of money verdienen. We geven geen garanties… Het blijkt dat vrouwen je dus aantrekkelijk vinden als je een fortuin hebt. Kijk maar naar mannen zoals Donald Trump en Silvio Berlusconi.