Airbnb Finds: Caribische villa op Bonaire met eigen butler en chef-kok

Na de afgelopen maanden verlangen we allemaal naar zon, zee, strand en bovendien een mooie plek om tot rust te komen. Gelukkig zijn de grenzen voor een groot deel heropend en kunnen we op zoek naar een bestemming voor onze welverdiende vakantie.

De mogelijkheden lijken eindeloos: een wijnproeverij in het Franse Bordeaux, oneindig veel pasta eten in Italië of een avontuurlijke hike in de Belgische Ardennen. Ook de grenzen van het tropische Bonaire heropenen per 1 juli. Mocht dit eiland nog niet op jouw bucketlist staan, dan zal daar snel verandering in komen: deze luxe villa ligt op een paar minuten van Pink Beach vandaan en heeft alles wat je nodig hebt voor de perfecte zonvakantie.

Heerlijke Caribische villa op Bonaire

Je herkent ze wel, die enorme villa’s die je in films voorbij ziet komen. Een butler reikt de hoofdpersoon een cocktail aan, terwijl hij aan de rand van het zwembad vanachter zijn zonnebril uitkijkt over de palmbomen. Voor één keer kan jij je in deze film wanen. Bij deze villa boek je namelijk met gemak je eigen chauffeur, butler, chef-kok en conciërge.

Het enige wat jij hoeft te doen tijdens deze vakantie is languit aan het privé-zwembad liggen, onthouden wat je favoriete cocktail is en eventueel wat gezelschap meenemen. Met drie riante slaapkamers én een slaapbank in de ruime woonkamer is er plek voor jou en je zeven beste vrienden.

Tropische Bonaire, Airbnb Finds: Caribische villa op Bonaire met eigen butler en chef-kok

Diver’s Island

Grote kans dat je deze villa geen seconde wilt verlaten, maar mocht je toch de deur uit gaan dan hebben wij wat tips voor je. De villa ligt in Kralendijk, de hoofdstad van Bonaire die tevens ruim de helft van het eiland bedekt. Hier staan huizen in vrolijke pasteltinten, voel je de rijke geschiedenis van het eiland en kom je geen verkeerslichten tegen.

Daarnaast is Bonaire dé bestemming voor watersportliefhebbers, je kunt hier namelijk naar hartenlust zwemmen, snorkelen, zeilen en duiken. Zeker dat laatste is een aanrader, mede dankzij het heldere water, het prachtig koraal en de grote verscheidenheid aan tropische vissen. De bijnaam van Bonaire is dan ook Diver’s Island.

Tropische Bonaire, Airbnb Finds: Caribische villa op Bonaire met eigen butler en chef-kok

Een droom voor een prikkie

Op Bonaire vind je zon, zee en strand en natuurlijk prachtige natuur. Deze accommodatie is de kers op de taart en heeft de meest luxe extraatjes: van een buitendouche tot een enorme hangmat en barbecue  in de tuin.  Perfect voor die welverdiende vakantie met je beste vrienden. Zet je koffer dus alvast klaar, want voor je het weet is het 1 juli!

Voor slechts €56,- per persoon per nacht kun jij samen met 7 vrienden genieten van deze tropische vakantie in Bonaire. Koopje toch?

Meer info

LEES OOK