Airbnb Finds: minimalisme, design en kunst in Cincinnati

Degenen met voorliefde voor minimalisme, design en kunst kunnen in The Swing House hun geluk niet op. In Cincinnati, Ohio verblijf je in een uniek huis vol kunstobjecten. Wanneer je het huis binnenstapt is het wel duidelijk waar het zijn naam aan te danken heeft. Midden in de slaap- en woonkamer vind je namelijk een echte schommel. Verder vind je er alles wat je nodig hebt, niet meer niet minder.

Schommel rechtstreeks in je bed in Cincinatti

Deze woning heeft een bijzonder en rauw randje. Zo zie je in de slaapkamer onder andere nog de originele bakstenen muren. Cincinnati is een opkomende stad onder kunstenaars en galeries en het is duidelijk dat de eigenaar hier ook van houdt.

De centrale ruimte is zo gebouwd dat het een unieke beleving geeft met betrekking tot licht, geluid en waarneming. Overal aan de muur hangen kunstwerken en dankzij de inrichting alleen al kijk je je ogen uit. Zo vind je in elke hoek schilderijen of speciale voorwerpen. De stenen blauwe, grijze, groene en bruine gedeelten van de muren maken de industriële inrichting compleet, samen met een paar gigantische zwarte, ijzeren palen die het huis staande houden. 

Schommel rechtstreeks in je bed in Cincinatti, Airbnb Finds: minimalisme, design en kunst in Cincinnati

Schommelen en meer

De woon-en slaapkamer wordt gedomineerd door een flinke schommel met een touw van 9 meter lang. Er omheen is veel ruimte vrijgehouden zodat je niet per ongeluk met je voet in een kast eindigt als je aan het schommelen bent. Verder heeft het huis alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. De slaapkamer en woonkamer bevinden zich in dezelfde ruimte en zijn geschikt voor 2 personen. Ook is er een minimalistische keuken aanwezig, inclusief fornuis en koelkast. Een grote wenteltrap leidt je naar de kelder, waar de badkamer met inloopdouche zich bevindt. 

Schommel rechtstreeks in je bed in Cincinatti, Airbnb Finds: minimalisme, design en kunst in Cincinnati

Trek de omgeving in

Het schommel-verblijf bevindt zich in een residentiële en industriële buurt in de staat Ohio. Cincinnati ligt aan de Ohio rivier en dankzij deze locatie vind je hier de mooiste rivieroevers. De buurten van de stad ogen Europees en zijn heel gezellig. Plof hier neer op het terras voor een biertje of maak een wandeling in een van de omliggende bossen. In de stad zijn ook veel musea te vinden die je vanuit je verblijf kan bezoeken, zoals een museum vol neonreclame, een museum met honderden buikspreekpoppen (creepy) en het National Underground Railroad Museum.

Schommel rechtstreeks in je bed in Cincinatti, Airbnb Finds: minimalisme, design en kunst in Cincinnati

Slapen voor een prikkie

Een voordeel is dat je deze accommodatie niet maanden van te voren hoeft te boeken. Mensen verblijven er vaak wat korter, waardoor veel data nog rond schommelen. Zo kan je bijna de hele zomer nog in dit Airbnb verblijf slapen. Je verblijft in dit huis voor €257,- per nacht, dat is dus iets meer dan €100 per persoon! Schommel jij hier straks rechtstreeks je bed in? 

Meer info

LEES OOK