Koning van de zee: Acionna megajacht

CREDITS: Andy Waugh
Rides

Meet de Acionna, misschien wel het dikste jacht dat je ooit gezien hebt. Ontworpen door de Britse ontwerper Andy Waugh en met 175 meter lengte een aardige joekel. Dit megajacht is zowel elegant, als indrukwekkend en ondanks zijn enorme omvang is het zelfs een duurzaam project. Van alle gemakken voorzien, met dik in- én exterieur. Helaas voor nu alleen nog maar een concept model maar wellicht vaart hij in de toekomst rond over de zeven zeeën.

Acionna superjacht

Het megajacht telt acht dekken en wordt aangedreven met waterstof, eenzelfde systeem dat momenteel wordt getest op cruiseschepen en veerboten. Aardig duurzaam dus. Benieuwd wat je verder kunt vinden op deze superjacht? Komt ie: je kunt ervoor kiezen een duik te nemen in het 20 meter lange indoor zwembad, chillen op de bijbehorende lounge set of plonzen in het buitenzwembad op een lager gelegen achterdek. Heb je zin om sportief te doen dan sla je een balletje op de squashbaan en heb je het even helemaal gehad dan pak je op de helikopter om een rondje te vliegen. 

Verder vind je op het jacht een bar van twee verdiepingen hoog, mét panoramisch uitzicht over zee. Dit pareltje is verder van alle denkbare luxe voorzien met – op bestelling en extra betaling – de meest uitbundige suites die je maar kunt bedenken.

Het jacht is zoals gezegd een concept en over de eventuele huurprijs is dus nog niets bekend.

Total
1
Share