Deze custom bike kun je voor een dag huren en daarna winnen

Rides

Wrench Kings en start-up MotoShare gaan iets toegankelijk maken waar de meeste alleen van kunnen dromen: rijden op een custom bike. Het gaat hierom een BMW R1100R die wordt verbouwt door Wrench Kings en verhuurt wordt via MotoShare. Voor maar €99,- per dag kun jij een dag op een custom bike vertoeven. Nadat de bike 120 keer is verhuurd, wordt de BMW verloot onder de deelnemers. Een schappelijke kans dus dat die motor ook nog eens van jouw wordt. Er zijn nog  tickets beschikbaar om een dag op de custom bike te rijden.

Custom bike

Wij als mannen zijn hélemaal weg van custom motoren. Dit soort motoren worden steeds populairder maar zijn slechts weggelegd voor een select groepje liefhebbers. De samenwerking tussen Wrench Kings en MotoShare gaat er voor zorgen dat een grotere groep kan gaan genieten van een custom bike.

Foto: Bas Duijs

Wrench Kings x MotoShare project

De bouw van de custom BMW R1100R wordt gefinancierd door de motor per dag te verhuren. Op 3 januari 2019 motor verloot onder de huurders. Wrench Kings heeft de R1100R specifiek voor dit project gebouwd. Jos, mede-oprichter van MotoShare:  “Met dit project ‘crowdfunden’ we in feite een professioneel verbouwde custom motor. We hopen hiermee een nieuw model neer te zetten voor custombouwers, zodat er meer gave projecten zullen volgen en dit vakmanschap kan groeien.” Een crowdfunding project als dit maakt op het oog onmogelijke dingen mogelijk. Voor dat je het weet ga jij op een deze custom bike een tocht door Europa maken.

BMW R1100R

De motor staat bekend als de perfecte toerbike. Wrench Kings heeft deze BMW omgebouwd tot een prachtige Scrambler. De motor heeft de looks en eigenschappen waar iedere man blij van wordt. In een interview met de eigenaren van Wrench Kings komt naar boven: “Het meest bijzondere vind ik toch wel dat de bike echt fantastisch rijdt. Iedereen kan er op stappen en wegrijden zonder moeite. Het geeft je gegarandeerd een glimlach van oor tot oor“.

Menu
Total
1
Share