Zo date je succesvol meerdere vrouwen tegelijkertijd

Voor veel mannen onder ons is het herkenbaar. Je hebt geen relatie, maar wel meerdere ‘lijntjes’ uitstaan. Want als de relatie niet exclusief is, waarom zou je het dan bij één houden? Er is zoveel moois te zien in de wereld. Jij wil als vrijgezel gewoon je opties verkennen. Niet vastzitten aan één vrouw, maar genieten van het gezelschap van verschillende dames. Kan gewoon. Doen de meeste meiden ook, als het goed is.

Je moet het natuurlijk wel goed aanpakken, want daten met meerdere vrouwen kan behoorlijk vervelend uitpakken als je het op de verkeerde manier doet. Daarom bij deze een quide voor het succesvol daten met meerdere vrouwen tegelijkertijd.

Meerdere vrouwen tegelijkertijd daten: the right way

Heb jij onder de naam A niet alleen een Anne, maar ook een Ashley en een Amber staan? Zijn jouw contacten op je telefoon een soort plakboek van al je prachtige avonturen, of een bucketlist van alle vrouwen die je nog wil doen? Kun je geen genoeg krijgen van al dat lekkers, sla je elke keer dat je op stap bent weer een nieuwe scharrel aan de haak? Ben jij een ware seriedater en slaat je Tinderprofiel zo onderhand op hol wanneer je hem opent? Niks mis mee als vrijgezelle man. Er is echter wel een dunne lijn tussen het hebben van een leuke tijd en een fikse escalatie. Let dus vooral op de volgende zaken.

Tip 1: Eerlijkheid is key

Kijk, we zeggen niet dat je tijdens het naar binnen slurpen van de spaghetti carbonara op jullie eerste date, de bom al moet droppen. Maar zorg dat jullie beide op de hoogte zijn van de diepgang van jullie relatie. En doe dit voordat er bepaalde verwachtingen geschept worden, of gevoelens zijn. Het is prima als jij je (nog) niet wil binden aan één vrouw, maar laat dit dan ook aan haar merken. Niet met een ‘Ik ben nog niet klaar voor een relatie’, maar gewoon met een: ‘Ik ben niet op zoek naar iets serieus’.

Wanneer je namelijk zegt dat je nog niet klaar bent voor een relatie, insinueer je dat je dat ooit wel gaat zijn en geef je haar onbewust hoop. Wanneer je haar echter tijdig laat weten dat je gewoon geen zin hebt in iets serieus en dat jullie beiden met andere mensen om mogen gaan, ben je echt duidelijk. Zo voorkom je dat één van jullie er anders in staat.

Tip 2: Niet té eerlijk zijn

Eerlijkheid betekent dat je moet delen wat je de afgelopen week hebt gegeten iedere dag. Er is zo iets als oversharing. Ditzelfde geldt voor de vrouwen waarmee je omgaat, je hoeft niet te vertellen wie er de afgelopen weken precies in je bed hebben gelegen. De woorden ‘Ik heb ook seks met anderen’ hoeven niet in jullie conversaties naar boven te komen, dat kan alleen maar zorgen voor onnodige drama. Achterhouden is niet altijd liegen, maar als je te veel achterhoudt kan het wel zo overkomen. Je moet een bepaalde balans vinden in het achterhouden van de dingen die kunnen kwetsen, maar wel duidelijkheid scheppen.

meerdere vrouwen, Zo date je succesvol meerdere vrouwen tegelijkertijd

Tip 3: Wrap it up

Wanneer jij seks hebt met meerdere vrouwen is het belangrijk dat je, voor jezelf maar ook voor andere vrouwen, zorgt dat je het veilig doet. Nu gaan wij je geen extra lesje seksuele voorlichting geven, jullie weten vast wel wat we hiermee bedoelen. We verwijzen je even terug naar punt twee. Grote kans dat je niet met haar deelt dat je ook met andere naar bed gaat. Als ze dat niet weet, is het aan jou om de keuze voor haar te maken dat jullie het in ieder geval veilig doen. Wrap it up en voorkom dat je een complete soa-community creëert.

Tip 4: Ontwijk social media

Je wil absoluut, maar dan ook écht absoluut, geen sporen achterlaten van je losbandigheid. Voeg daarom de vrouwen waarmee je date niet toe als vriend, zorg dat er geen foto’s van jullie samen gedeeld worden en ga geen gekke hartjes reageren op al hun insta-posts. Je wil low key blijven. Het is namelijk enorm lullig wanneer één van de vrouwen er via social media achterkomt dat je de avond daarvoor met een andere vrouw doorgebracht hebt. Ook geen gekke locaties van je dates of romantische kiekjes met je overwinningen delen dus. Te openlijk daten kan ook voor de vrouwen waarmee je date verkeerde signalen sturen en je wil vooral de Facebook-official vibes vermijden.

Tip 5: Keep it cool

Gezellig op date geweest en uiteindelijk samen in bed beland? Of een nieuw iemand mee naar huis genomen vanuit de kroeg? Hou het vooral lekker casual. Praten over je dag, dingen vertellen die je leuk vindt, samen lachen om rare seksblunders? Ja. Je diepste angsten, emoties en gevoelens delen? Nee. De manier waarop je met vrouwen omgaat zegt vaak meer dan een enkele ‘Ik ben niet op zoek naar iets serieus’.

Wanneer je haar dus behandelt alsof ze wél meer is dan een van je scharrels, zal ze deze gevoelens misschien ook krijgen. Dit wordt misschien niet direct uitgesproken, maar je kan haar hiermee wel pijn doen en moeilijke situaties creëren. Niet doen dus.

Tip 6: Weet wanneer het klaar is

Merk je dat ze gevoelens krijgt? Dus dat ze je de hele dag door berichtjes stuurt, met verliefde oogjes naar je kijkt en het liefst alleen nog maar de hele dag met je knuffelt? Dan moet je zorgen dat je er netjes een einde aan maakt. Je moet dus ook vooral niet mee gaan in ‘relatiegedrag’ wanneer je nog met andere vrouwen date. Is niet eerlijk tegenover haar. Zodra je merkt dat jullie niet meer hetzelfde over de aard van jullie relatie denken, is het tijd om er een einde aan te maken.

meerdere vrouwen, Zo date je succesvol meerdere vrouwen tegelijkertijd
Foto: Mopiaoyao