Meisjes plagen, kusjes vragen: 8 manieren om haar te teasen

CREDITS: Roberto Nickson

Het wordt vaak makkelijker gemaakt dan het is: flirten. Maar het kan behoorlijk lastig zijn om te weten hoe je het nu het beste aan kunt pakken. Er zijn verschillende manieren om met een vrouw te flirten, een van de beste manieren is plagen. Grote kans dat plagen vaak al vanzelfsprekend is, wanneer je een vrouw leuk vindt. Er zit echter een dunne lijn tussen flirterig geplaag en té veel plagen, waardoor je beledigend of irritant kunt overkomen.

Plagen is kusjes vragen, maar ga je te ver? Dan is het klappen vragen.

De meeste vrouwen gaan stiekem enorm lekker op speels geplaag. Wij hebben daarom acht manieren om haar te teasen op een rijtje gezet.

Zo kun je het best een vrouw teasen

De basis van teasen

Wanneer je in gesprek bent met een leuke vrouw, is de kans groot dat je eerste instinct is om netjes en beschaafd te zijn. Interesse in haar tonen, naar haar luisteren, jullie gemeenschappelijke interesses benadrukken: eigenlijk een beetje met haar meegaan. De kunst van het teasen staat echter haaks op een normaal, beschaafd gesprek. Met beschaafde gesprek ga je namelijk niet zo snel die échte chemie krijgen.

Je stapt door te teasen uit de safe zone en dipt een teentje in het water van het grensgebied. Plagen is eigenlijk altijd een beetje offensief, maar op een speelse manier. Je daagt haar een beetje uit en test haar: dit maakt het gesprek spannender. Wanneer je een pro wilt worden in deze kunst, is het belangrijk om de volgende vijf basisbeginselen in je achterhoofd te houden.

teasen, Meisjes plagen, kusjes vragen: 8 manieren om haar te teasen
Foto: Allef Vinicius

1. Houd haar voor de gek, niet jezelf. Veel mannen hebben de neiging om in hun bodemloze put aan zelfspot terecht te komen bij het versieren van een vrouw. Moet je niet doen. Een portie zelfspot is een goede eigenschap, maar op het gebied van flirten kan te veel zelfspot je de das om doen. Probeer je aandacht bij haar te leggen.

2. Wees expressief. Bij teasen is het belangrijk om je lichaamstaal te gebruiken. Je lichaamstaal is namelijk dé manier om te laten zien dat je haar aan het plagen bent en het niet serieus meent. Raak haar aan, geef haar een knipoog, lach en voorkom dat je over komt als een sarcastische klootzak.

3. Bouw het op. Zie het versieren van de vrouw als een pan water die je aan de kook brengt: als je meteen je groenten erin probeert te duwen zal het geen effect hebben. Wacht je echter tot het water kookt, dan zul je merken dat de groenten d’r een stukje lekkerder op worden. Als je meteen begint met een seksuele opmerking zal ze die niet van harte ontvangen, als je echter onschuldig begint kunnen deze opmerkingen later in het gesprek wél in goede aard vallen.

4. Doseer. Een grote fout bij teasen is té veel teasen. Je moet niet vervallen in een constante sleur van geplaag en grappen, dan gaat ze je niet meer serieus nemen. Heb juist ook serieuze gesprekken met haar en volg haar stemming. Als ze zelf een serieus verhaal aan je vertelt kan het behoorlijk irritant zijn als je plagerig reageert.

5. Oefening baart kunst. Flirten is als een spier, je kunt het trainen. Probeer het flirten en teasen dan ook in je dagelijkse leven te verwerken. Doe het zoveel mogelijk, met verschillende vrouwen in je omgeving. Je zult zien dat het makkelijker wordt.

Manieren om te teasen

Er zijn verschillende manieren om een vrouw te teasen. Wij hebben er acht voor je op een rijtje gezet om je wat inspiratie te geven. De mogelijkheden zijn echter eindeloos! Je kunt de onderstaande manieren toepassen in de kroeg, maar ook in je alledaagse leven. Gewoon lekker veel oefenen dus, dan zul je ook merken dat het steeds natuurlijker gaat voelen.

hints van vrouwen
Foto: Gian Cescon
 1. Geef haar een bijnaam
  Het geven van een bijnaam kan niet alleen een leuke manier zijn om te teasen, maar ook een manier om een soort onderling ‘binnenpretje’ te creëren. Zorg dat je bij het geven van een bijnaam iets kiest dat plagerig is en niet te klef. Voorbeelden zijn: kleine, rebel, aapje, etcetera. Ben zelf lekker creatief.
 2. Hou haar voor de gek
  Het kan erg goed werken om haar af en toe voor de gek te houden. Je kunt haar bijvoorbeeld voor de gek houden omdat ze iets niet kan of omdat ze iets geks zegt. Ook kun je op een grappige manier iets waar ze zich voor schaamt te benadrukken. Praat haar een beetje na, plaag haar met haar sproeten of maak semi-gemene opmerkingen als ze iets laat vallen. Zorg wel dat je haar niet voor de gek houdt met gevoelige onderwerpen. Dus niet in haar cellulitis knijpen en haar Mevrouw celli noemen. Tenzij dat jullie ding is, vooral doen dan.
 3. Daag haar uit
  Ook uitdagingen doen het goed bij vrouwen. Van duimpje worstelen en een potje stoeien tot kleine wedstrijdjes en weddenschappen om stomme dingen. Competitie is altijd leuk om af en toe in je contact te brengen.
 4. Beschuldig haar
  Speelse valse beschuldigingen zijn behoorlijk makkelijk, maar worden vaak in goede aard ontvangen. Dit kun je al doen door midden in jullie gesprek iets te zeggen als:  “Probeer je me nu te versieren?” of “Stop met me het bed in proberen te lullen!”  Maar ook “Niet naar m’n kont staren als ik naar de wc ga zo hè?” en “Nee, ik ga niet met je het toilet in zo!”. Waarschijnlijk laat je haar hiermee lachen, maar plant je ook een ‘ideetje’ in haar hoofd.
 5. Zeg dat het niet gaat werken tussen jullie
  Dit is een goede manier om aantrekkingskracht te benadrukken. Je kunt dit bijvoorbeeld doen door een opmerking te maken als: “Je bent zo’n slechte invloed, dat gaat zo niks worden tussen ons.” Het is hierbij wel belangrijk dat je laat merken dat je sarcastisch bent.
 6. Stereotypeer haar
  Deze is een beetje voor gevorderden, want hij kan in verkeerde aard vallen als je ‘m te vroeg uitvoert. Vaak worden bepaalde dingen namelijk té veel uitgemolken. Echter kun je hier opmerkingen maken die van toepassing zijn op haar beroep of waar ze vandaan komt. Maar op een grappige manier, dus bijvoorbeeld: “Een echt Brabandertje jij,” of “Oei oei een advocate,  ik moet voorzichtig zijn met wat ik zeg hier.”
 7. Roleplay
  Een goede manier van speelsheid is via rollenspel. Dat kan je bijvoorbeeld doen door te zeggen: “Nu is het klaar tussen ons, ik maak het uit” of “Waar zullen we naartoe gaan met onze huwelijksreis? Ik zat te denken aan Hawaii.” 
 8. Behandel haar als een kind
  Je kunt haar bijvoorbeeld dingen zeggen als: “Gedraag je eens jongedame” of haar over je schouder te gooien. In ieder geval gewoon lekker speels en humoristisch, maar dat geldt voor alle bovenstaande manieren.

Vrouwen aantrekkelijk

LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de állermooiste dames van het moment: View this post…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…