Dit is hoe je jouw sex appeal boost!

Iemand aantrekkelijk vinden heeft zowel met uiterlijk als innerlijk te maken. Maar soms is het een kwestie van pure sex appeal. Oftewel, seksuele aantrekkingskracht. Een raar soort chemie, waardoor het opeens heel goed klikt tussen twee mensen. We neigen te geloven dat dit enkel met uiterlijk te maken heeft: een goed gespierd lichaam, kapsel in model en de juiste kledingkeuze. Toch is dit niet helemaal waar. Je sex appeal is voor een groot deel zelf te bepalen.

Met het juiste sex appeal kan je een hoop bereiken. Het betekent simpelweg dat mensen je aantrekkelijk vinden en nieuwsgierig naar je zijn. Dit kan werken wanneer je met dat bloedmooie meisje aan de bar wil flirten, maar ook op kantoor als je iets voor elkaar wil krijgen.

Boost je sex appeal met behulp van de volgend tips

Wees mysterieus

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat zowel mannen als vrouwen sexy strangers aantrekkelijker vinden. Hoe mysterieuzer en onbekender de persoon, hoe spannender het is om de ander te leren kennen. De drang om meer over elkaar te weten te komen is dan zo groot, dat je meer moeite voor de ander gaat doen. Laat niet meteen alles over je zelf los. Het is veel leuker om langzaam steeds meer dingen over elkaar te ontdekken. Als het serieuzer is tussen jullie kan je nog genoeg saaie details over je favoriete sport delen.

Zelfverzekerd

Zoals bij zoveel dingen: confidence is the key. Mensen die zelfverzekerd zijn, zijn nou eenmaal succesvoller, worden gezien als aantrekkelijk en krijgen vaker dingen voor elkaar. Dit alles is wetenschappelijk bewezen. Daarnaast zijn zelfverzekerde mannen ook aantrekkelijker voor vrouwen. Een man die weet wat hij wil en niet teveel twijfelt, wordt als sexy ervaren.

Open houding

Belangrijk bij een sex appeal is je houding – oftewel, je non-verbale communicatie. Die zegt namelijk veel meer dan je denkt! Een open houding toont interesse, dominantie en de bereidheid om dingen te delen. Al deze dingen maken je voor de gemiddelde vrouw onweerstaanbaar. Verder wordt een open houding geassocieerd met vertrouwen, wat voor zowel mannen als vrouwen een belangrijk deel van de sex appeal is.

sex appeal, Dit is hoe je jouw sex appeal boost!Wees behulpzaam

Anderen helpen heeft natuurlijk talloze voordelen. Je helpt iemand in nood, waarmee je diegene waarschijnlijk een voordeel doet en je voelt je er zelf beter door. Een extra pluspunt is dat het je aantrekkelijker maakt voor het andere geslacht. Ook dit is bewezen: behulpzame mannen zijn aantrekkelijker. Dit komt doordat het geassocieerd wordt met ‘goede genen’. Mannen die zichzelf nuttig maken werden in verschillende onderzoeken gezien als sexy, voor zowel een langere als kortstondige ontmoeting. If you know what I mean. 

Creativiteit

Laten zien dat je creatief bent verhoogt jouw sex appeal. Vooral muzikale creativiteit wordt erg gewaardeerd door het vrouwelijk geslacht. Tijdens een onderzoek waarbij mannen verschillende vrouwen om hun telefoonnummer vroegen, kregen de mannen met een gitaarkoffer dit het vaakst voor elkaar. Vrouwen zien mannen die creatief zijn als intelligenter, wat je sexy maakt.

sex appeal, Dit is hoe je jouw sex appeal boost!