Vier kerst en NYE als een koning met deze Moet & Chandon Automaat

CREDITS: Moët & Chandon

Als je dacht dat je een baas bent als je met een fles Moët & Chandon aan komt zetten, heb je het mis. Met deze automaat zul je je gasten op NYE echt een once in a lifetime ervaring voorschotelen.

NYE is nooit meer saai met deze Moët & Chandon automaat

Vergeet de gekoelde blikjes en loeiharde candybars. Deze Moët & Chandon automaat is wat jouw mancave echt nodig heeft! De automaat komt van top tot teen gevuld met koude 200ml flessen. Nu horen ik je denken: waar koop ik hem? Nergens, je kunt hem namelijk winnen!

Moët & Chandon

Moët & Chandon werd opgericht in 1743 in Épernay en is vandaag de dag het grootste champagnehuis ter wereld. Sinds de oprichting heeft dit merk zijn naam opgebouwd onder de champagneliefhebbers. Moët & Chandon Brut Impérial is de meest bekende champagne, maar er bestaan ook een stuk exclusievere varianten waarvoor je een flinke duit in het zakje moet doen.

Het merk staat symbool voor stijl en luxe. Zo zien we het vaak terug op exclusieve feestjes, maar ook in goede restaurants zijn ze niet vies van een glaasje van dit bruisende genotsmiddel. Ook in verschillende films als Ocean’s Twelve met George Clooney, Brad Pitt en Catherine Zeta-Jones komt het merk terug. Kortom een merk met klasse voor de echte fijnproevers die ook een beetje willen pochen. Maar hoe kom je aan zo’n automaat voor in jouw woonkamer of mancave?

Zo kun je hem winnen

Om de automaat te winnen moet je je als Europeaan wel in allerlei bochten wurmen. Je moet ervoor een vliegticket naar Australië kopen. Daarbij kun je vervolgens in Australië een Moët & Chandon product kopen in een van de BWS winkels of in de webshop. Daarbij ontvang je een code die jouw wellicht de winnaar maakt van deze conversation piece. Deze code vul je in op de speciale actiepagina. Good Luck!

Moët Chandon Automaat - 2
Foto: Moët & Chandon